![]() |
A czemu na siłę go szukasz, jeśli on tego nie chce?
Jeśli już go znajdziesz, to co? Myślisz, że ucieszy się? No i co dalej? Jeśli ma coś na sumieniu, to zgłoś na policję. Oni mają większe możliwości i na pewno go znajdą. |
Akurat im się będzie chciało. :jezyk:
|
Będzie. Zgłoś im np. że gostek handluje na giełdzie piratami, podaj im nicki czy inne dane internetowe....i cierpliwie czekaj.
To łatwe przypadki i poprawiają statystyki. |
Cytat:
2) Nie mówiłam, że ma coś na sumieniu. Ukrywa coś z przeszłości czego się bardzo wstydzi. 3) To inny kraj. |
Chcesz Go jeszcze bardziej zawstydzić? Poinformować, że wiesz?
|
Coraz bardziej mnie ciekawi ten temat :)
|
Cytat:
Chce po prostu wiedzieć. Wiele z jego poglądów ukształtowało środowisko, szkoła itp. Mam podejrzenia grupę studiów, ale chce mieć konkret. Jak bym chciała mu zaszkodzić/ zawstydzić/ sprawić aby go zabolało to bym to potrafiła zrobić. Ale nie chce. Cytat:
|
Cytat:
Zaczyna mi ta dyskusja przypominać forum dla gimbusów, ale to tylko moje osobiste wrażenia... :) I nick też adekwatny, ale to też tylko moje osobiste wrażenia... :) |
Cytat:
|
No a niby w czym i jak sobie wyobrażasz naszą pomoc?
Liczysz, że go znamy? Może osobiście z reala? 'Zakładasz sprawę' na forum publicznym zastrzegając, że więcej informacji podasz na priv....no nie no, sorry, ale to nie tędy droga. To tylko żer dla ciekawskich, a prawdopodobieństwo praktycznie zerowe. Liczysz na pomoc nie podając informacji, które znasz. Z tym co tu podałaś, to możesz zamieścić ogłoszenie w gazetach - na pewno znajdzie się ze dwudziestu chętnych odnalezienia :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Szukając ludzi w internecie używasz wujka gugla (możesz i innych wyszukiwarek). Używasz informacji, które znasz, do zapytań.
Znajdziesz informacje tylko wtedy, gdy ktoś je w internecie zamieścił. Niekoniecznie sam zainteresowany. Zadanie właściwego pytania czasem bywa trudne, bywa że trzeba się namęczyć. Chociaż jak się cofnąłem i przeczytałem jeszcze raz Cytat:
|
Gdyby to był pijak, jak my tutaj, to wystarczyłoby złapać kontakt z pobliskimi monopolowymi. :szczerb:
|
Cytat:
Źle się wyraziłam. Nie miejsce studiowania lecz miasto. Prawda, że dokładne info. ? A śladu brak... Przeglądam nawet galerie na nk aby na zdjęciu klasowym poznać jego twarz. Listy absolwentów prawdopodobnych szkół itp. Mam do zbadania jeszcze 1 miejsce... może tam coś... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |