![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cześć!
Kolega me kartę: GeForce 2 Titanium 64 DDr Tv-out, chyba Prolinka. Zarówno na sterownikach producenta jak i nvidii jest ten sam problem. Gdy przełącza obraz na Tv (jest w innym pokoju niż komp.) to obraz z monitora znika i jest tylko na TV !!! Na GeForcach MX-ach tak się nie dzieje! Wogóle we właściwościach ekranu w geforcach są 2 monitory, a w tej kearcie tego nie ma. Dlaczego?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Skorzystaj z TV-Tool, tam znajdziesz funkcję Dual View (czy jakoś tak).
|
|
|
#3 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Ta je mam karte gf2 ti tyle ze 32 mb ddr
)) - i faktycznie tv-tool jest jedynym i najlepszym wyjsciem ale ja nie uzywam dual viwe tylko opcji z klawiatury f1+ctrl wyłacza sie monit włacza tvskoncze projekcje f2+ctrł wyłacza tv włacza monit ) jakież to proste. Związek ma to chyba z tym że sygnał jest dużo silniejszy na tv puszczany bo mam położone ponad 30m kabla i łądnie piknie !!! slicznie działą a w sklepie powiedzieli mi ze powinno sniezyc - co oni tam wiedza )))
|
|
|
#4 |
|
Guru
![]() |
Dobra, ale ty Sniper masz pewnie monitor i telewizor w jednym pokoju
, a mój kolego ma TV w 1 a komp w 2 pokoju. ![]() Skąd możn apobrać ten Tv-tool Jakaś pełna nazwa, producent tego programu ![]() Czekam i dzięki
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
jak sama nazwa wskazuje www.tvtool.de z tym że tam jest do pobrania tylko demo pozwalające na ogladanie w sesjach 15 minutowych.
![]() Sam bym sobie ściągnął nawet wersje pod rejestrację ale nie mam na razie czasu na szukanie po sieci jakby ktoś wiedział gdzie takowa by była to też bym był kontent.
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Wersja 6.8 jest na ShareReactor.com, ale seria 6.x często powoduje różne problemy z rejestracją. Zamieszczam w załączniku starszą wersję 4.0 (freeware). Jest to wersja w pełni funkcjonalna, bez żadnych bajerów, nie potrzeba rejestracji - dla mnie najlepsza wersja. Aha... ta wersja nie działa w WinXP.
|
|
|
#7 | |
|
Member of Blokers.net
![]() |
Cytat:
? - chyba nie ja generalnie mam tv-tool 6 i mi sie zaraejestrował i działa - uruchamiam go z jakiegos loadera - a skad go mam - kurde juz nie pamietam - o ile pamiec mnie nie myli na astalaviście jest progz+loader
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
![]() |
ile zajmuje instalka?
|
|
|
#9 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
Wzałączniku masz wersje demo 10 minutowa
ps.) zajrzyj sobie na lewap3@tlen.pl - masz tam mały prezent
|
|
|
#10 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
shit ale mi dzis et sie slimaczy nie dopisałęm ver 6.0
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Niektore chipy NVidii nie obsaluguja klonowania
np.GF3, takze niemozliwoscia jest dual view. Nie wiem czy GF2 obsluguje, ale na stronie producenta powinno pisac.
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Ja mam tvtool 5 i jeste z niego baaardzo zadowolony. to chyba najlepszy tego typu program.......
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
![]() |
dzięki wszystkim z pomoc i za maile