![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
zakup kamery cyfrowej
witam. we wtorek lece do USA i chcialbym sobie zakupic tam kamere cyfrowa.ale ze wybor jest przeogromny,wiec wole sie zapytac najpierw was,bo mam kilka pytan.
1. interesuje mnie kamerka nagrywajaca na pltykach dvd.takie kamery produkuje chyba tylko Sony. kamer miniDV nie chce,bo zgrany materiual trzeba kompresowac i ogolnie sie z nim bawic ,co zajmuje duzo czasu,a do tego tzreba miec hcyba dobry komputer(jesli sie myle to mnie poprawcie).a taka kamerka dvd....latwo,prosto i przyjemnie,nagrywamy film,klikamy "finalize dvd" i wkladamy plytke do stacjonarki. 2.na jaka ilosc MpiX patrzec? kamerki sa od 0,8 do 3 mpix. na zwyklym TV da sie zauwazyc roznice podczas odtwarzania takiego filmu,bo 0.8 mpix(ok 1024x768) to i tak duzo duzo wiecej niz rozdzielczosc TV(352x288),wiec czy to sie oplaca? 3.czytalem kidys w chipie o kamerkach 3xCCD. co to jest i co czym to sie je? ponoc obraz z tego jest lepszy,ale to tylko zaslyszane slowo..... 4.cena... w USA chyba bedzie znacznie taniej z takim sprzetem niz u nas. ktore sklepy z ameryki sa godne polecenia? (ebay.com ;P)? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|