![]() |
no nie wiem czy ktos by wrzucil zabawke za ponad 25zl... mozna juz jej nie odzyskac.
nie lepiej cos z trwanika? taniej, efekt bardziej pirunujacy... ;) |
Niektórzy kibice mają z tego polew, mianiem Śmierdzieli określa się kibiców pewnego klubu, nie będe pisał jakiego. Ale zabawki gid! chętnie bym się na lekcji takim pobawił.
|
co jak co ale dzieki takim smierdzielom mozna sie niezle zabawic wczasie lekcji :p to wrzucic jakies dziewczynie (ktorej nie lubicie) to nauczycielce ktora was ostatnio zdenerwowala
|
Cytat:
w TV ciagle raklemy, widzialem nawet reportarz o tym... obroty filmy wzrosly kilka razy Tak jak pisalem wczesniej... moja mama pracuje w szkole... dzieciaki ciagle o tym gadaja i sie bawia |
2zl dalem.. taka mala tubeczka.. ale starcza na dlugo :)
pozdro ;) |
Cytat:
Pozdro |
hm.. mialem przyjemnosc sie z nimi spotkac :D... jechalo zgnilym kalafiorem (jak na moj nos :P)... cos strasznego i nie wyobrazam sobie dac za jedna taka figurke 40zl :|
pozdro ;) --edit-- niedawno sobie kupilem znikajacy atrament, niezla jaja mozna znajomym robic ;] |
Jaaa... Czego to ludzie nie wymyślą... :)
A pachną pewnie też świetnie :blee: --EDIT-- Można nawet wysłać email'a do Pana Smrodka :haha: http://www.smierdziele.pl/kontakt.html |
nie miałem jeszcze przyjemności z nimi obcować i wcale nie załuje :D
Pozdrawiam fanów śmierdzieli... |
Za***iste hihihi chyba sobie takie cudo sprawie, ach mieć taką całą kolekcje ... marzenie :D
|
Mi wcale nie potrzebny jest śmierdziel :) jak polatam troche za piłką albo zjem coś dziwnego czegonie trawi mój żołądek to zapachy są podobne :)
|
ciekawe, ale sądze, że się nie przyjmie...
|
Nie no smierdziele sa wypas!! I jeszcze te ich nazwy :haha:.
Musze miec wszystkie bandy :> :D |
tiak ... najpierw gadają o Power Rangers potem zbierają jakieś kapsle z chipsów a teraz te śmierdziele ;) :)
|
nom, zostaje jeszcze dylemat, czy wybrac np Stefka smierdzaca syre z brygady niemytych, czy waldusia wymiotnego z klanu oborniakow
Moja mama pracuje w szkole, powiedziala mi dzis ze ostatnio dzieciaki tylko o tym gadaja... :O |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |