![]() |
a co mysmy w gimnazjum robili :cool: szkoda pisać :)
np. z autobusu co jedzie 12 minut do naszej wioski z tylu przez okno puszczalismy kasete :) no i która dalej zajedzie :) fajnie bylo jak babka na policje zadzwonila :) ze co tam "zwisa" z autobusu :) raz kaseta przejechala cala wies :) |
Juz wiem skad takie pomysły o polskin nastolatkow :| nasladuja Bachory z USA ;/ http://video.google.com/videoplay?do...70223107974610
|
Cytat:
|
Cytat:
dodatkowo co to ma lodzik przy publicznosci... to wrecz ekshibicjonizm.... |
Cytat:
|
lol
ale goscie :bicz: :\ :\ ale sobie siary wsrod znajomych narobili.... |
wyobrazcie sobie miny rodzicow po wezwaniu do szkoly. panstwa syn czestowal kolege lodami :haha:
|
hehe, jacy kolesie:wow: :zygi: , no ale to prawda, jak juz ktos wyzej napisal - czemu mnie to nie dziwi??? :blee:
|
Cytat:
|
Ja zrozumiał bym gdyby dziewczyna nie miała z czego oddać chłopakowi i oddała w "naturze", ale że chłopak chłopakowi to już przesada. :blee:
Chyba najgłupsze pomysły przychodzą do głowy w wieku gimnazjalnym (chociaż sam w takim jestem;) ). Prawdopodobnie za kilka lat ci koledzy zostaną bliższymi przyjaciółmi, a następnie wyjadą do Holandii gdzie wezmą ślub i adoptują dziecko. :ysz: |
A ja mam nadzieje ze jeszcze kiedys krzykne Oh!
To doprawdy niezwykłe Wicaz zyje mysla ze rzec mi bedzie dane Oh! To rzeczywiscie nieslychane Łona - Nic dziwnego... a co do sytuacji, to z mojej strony co comment |
od kiedy to lody sa zabronione w szkole :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12. |