Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zabawy gimnazjalistów. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zabawy-gimnazjalistow-59757/)

Desden 13.12.2005 16:35

Dwa homosy razem w szkolnej toalecie normalnie mozna pękać ze śmiechu :D
Teraz moga liczyć na szykanowanie przez rówieśników lub starszych kolegów za to że są homo,a jak?Sami sobie naważyli bigosu XD

Już nic nikogo nie dziwi,chyba juz jedynie zostało "zaniżyć" wiek pełnoletności dla dobra wszystkich...;)

Pagerus 13.12.2005 16:41

Cytat:

Napisany przez Desden
Dwa homosy razem w szkolnej toalecie normalnie mozna pękać ze śmiechu :D

Czy gdzieś było napisane, że oni są homo?

woitas 13.12.2005 16:41

Cytat:

Napisany przez para
Zdarzenie miało miejsce na przerwie w szkolnej toalecie, a wszystkiemu przyglądało się kilku kolegów - o tej bulwersującej sprawie z Kamiennej Góry informuje "Słowo Polskie - Gazeta Wrocławska".

Robili zdjęcia. Seks oralny uprawiali koledzy z klasy. Jeden pożyczał od drugiego drobne pieniądze, nie więcej jak 5 zł. Nie miał z czego oddać, więc pożyczający zaproponował, że może zapłacić w naturze. Na początku obaj traktowali to jako żart, ale w końcu dłużnik przyjął propozycję.

co za poj...b :hahaha:

andrzejj9 13.12.2005 17:07

hmm.. czasami nachodzi mnie taka refleksja, gdzie to wszystko zmierza i czy są w ogóle jakieś granice.. Kilka razy z kumplami rozmawialiśmy na ten temat i powiem szczerze, że to, co teraz dzieje się wśród 13-14, a czasami nawet 9-10 latków mnie osobiście przeraża.. Te dzieci (bo to przecież są jeszcze dzieci) robią takie rzeczy, które mnie, a pewnie i niejednej dorosłej osobie nawet by do głowy nie przyszło...

Co do wydarzenia natomiast to nie widzę powodu karania. Jeśli sprawa była za obopulną zgodą, to gdzie tu i po co szukać winy. Tak, jak powiedziała wychowaczyni - oni potrzebują terapii i leczenia, a nie kary.

Desden 13.12.2005 17:23

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Czy gdzieś było napisane, że oni są homo?

Tak! przynajmniej mają takie skłonności.

epol 13.12.2005 18:10

Cytat:

Napisany przez Smartek
Cytat:

Napisany przez Predi
wiek wiekiem, plec plcia, zobacz publicznosc...

a co mieli robic?

...mieli :zygi:

Pagerus 13.12.2005 18:18

Cytat:

Napisany przez Desden
Tak! przynajmniej mają takie skłonności.

Dla mnie samo zachowanie jest conajmniej chore - na temat skłonności się nie wypowiadam - bo wcale tak być nie musi...

pepperman 13.12.2005 18:27

od kiedy to lody sa zabronione w szkole :haha:

mallow 13.12.2005 20:01

A ja mam nadzieje ze jeszcze kiedys krzykne Oh!
To doprawdy niezwykłe
Wicaz zyje mysla ze rzec mi bedzie dane
Oh! To rzeczywiscie nieslychane

Łona - Nic dziwnego...

a co do sytuacji, to z mojej strony co comment

TORQUE 13.12.2005 20:26

Ja zrozumiał bym gdyby dziewczyna nie miała z czego oddać chłopakowi i oddała w "naturze", ale że chłopak chłopakowi to już przesada. :blee:

Chyba najgłupsze pomysły przychodzą do głowy w wieku gimnazjalnym (chociaż sam w takim jestem;) ).

Prawdopodobnie za kilka lat ci koledzy zostaną bliższymi przyjaciółmi, a następnie wyjadą do Holandii gdzie wezmą ślub i adoptują dziecko. :ysz:

Pagerus 13.12.2005 20:34

Cytat:

Napisany przez TORQUE
Prawdopodobnie za kilka lat ci koledzy zostaną bliższymi przyjaciółmi, a następnie wyjadą do Holandii gdzie wezmą ślub i adoptują dziecko. :ysz:

Przy obecnym układzie politycznym taka możliwość w PL jest chyba mało prawdopodobna :)

czero 13.12.2005 20:40

hehe, jacy kolesie:wow: :zygi: , no ale to prawda, jak juz ktos wyzej napisal - czemu mnie to nie dziwi??? :blee:

pepperman 13.12.2005 20:51

wyobrazcie sobie miny rodzicow po wezwaniu do szkoly. panstwa syn czestowal kolege lodami :haha:

Damianos L 13.12.2005 21:06

lol

ale goscie :bicz: :\ :\

ale sobie siary wsrod znajomych narobili....

andrzejj9 13.12.2005 21:09

Cytat:

Napisany przez Damianos L
lol

ale goscie :bicz: :\ :\

ale sobie siary wsrod znajomych narobili....

Uważasz? Mam nadzieję, że się nie mylisz, chociaż osobiście obawiam się, że to raczej będzie dla nich powód do szczycenia się..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:35.