![]() |
a nie mzoez ztyej karty wlozyc do innego telefonu i zadzwonic na *111? bo jesli to ejst jedyny problem ze nie da sie zaladowac konta....
a przekazami chyba nie amsz co sie pzrejmowac, bo od kad pamietam u ojca na kazdej nokii tak pisalo,a nic zlego sie nie dzialo:) |
@mikas, a działają na tym fonie numery alarmowe?
Sprawdź z kartą i bez. ;) |
@Stef wkładałem kartę do innego telefonu i się da zadzwonić.
@joujoujou nie działają |
Cytat:
|
Przekierowania
Koledzy witam, nie róbcie sobie żadnych wyrzutów a tym bardziej kosztów ze zmianą ustawień E-Promu i Bóg wie gdzie jeszcze, to nie wina telefonów lub ich ustawień indywidualnych lecz i wyłącznie OPERATORA SIECI.
U nich jest ta opcja aktywowana i takie meldunki w telefonie jak: przekierowanie aktywne lub tp oraz KTO TAM to jest tylko i wyłącznie sprawa aktywowania tych działań przez Operatora. Dowiadywałem się już przeszło 6 miesięcy temu i takie właśnie niechętne wyjaśnienia otrzymałem od nich. Nic na to nie poradzicie i nie usuniecie tego nigdy, chyba że zrobicie wiję u Operatora o deaktywowanie tego draństwa. Wprawdzie to nie rzutuje na pracę telefonu i jego połączeń wych/przych i można z tym żyć. Zyczę miłego dnia i służę w razie potrzeby pomocą. piszcie na maila : diacom1@wp.pl Diacom1 |
Cytat:
|
Witaj Kolego, ponowne wgranie softu lub ustawień dostępowych do telefonu nic nie zmieni. Przecież po zmianie i tak musisz się zalogować do sieci operatora a ten znowu będzie na swoich ustawieniach. Nie martw się tymi komunikatami, to nie rzutuje na pracę telefonu (przekierowania) tylko to że jest wk...ce. Tego się nie pozbędziesz. Ja kiedyś jak to miałem dziennie deaktywowałem różne opcje w telefonie i tylko pomagało doraźnie (w tym sensie że w danej chwili tego nie pokazywało aż do momentu sygnału przychodzącej rozmowy). Pozdrawiam wszystkich. diacom1
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może nie tyle "nie potrafi" co nie może, ale obawiam się, że to może być problem z HW, nie SW. :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:17. |