Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zadanie bojowe - Codename GG LiTE (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zadanie-bojowe-codename-gg-lite-39405/)

Piterniel 06.09.2004 20:59

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja mam identycznie... moj text:

"Nie mam Cie na liscie - i raczej nie odpowiem jesli chodzi Ci o cos w rodzaju 'cze poklikash?', 'z kond jestes?' czy 'lancuszek szczescia', zas jesli to jest jakas wazna sprawa napisz slowo - pajac - od teraz bede widzial co do mnie piszesz"

:) - wbudowana opcja w komunikatorze KONNEKT, ktorego jak najbardziej Wam polecam jako zastepce Gadu-Gadu czy tez nawet Tlena :)

No, ale jak np. podajesz konakt i masz tam meila to do osoby to nie dojdzie bo nie ma ciebie na liście :/

Smartek 06.09.2004 20:59

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Ale teraz tak się zastanawiam: Po co komu taka funkcja???

zeby rozni dziwni ludzie w sprawach wlasnie poklikania nie gadali do Ciebie? Ja np. nie przepadam za takimi GLUPOTAMI - sorka, jesli kogos urazilem..., ale nie przepadam za rozmawianiu o tym gdzie mieszkam, jak wygladam itp., nie trawie tez osob, ktore zachowuja sie wulgarnie na gygy...
pozdro ;)

bakupl 06.09.2004 21:08

Tak, ja mam to zrobione przez konnekt ;)

Mich@ł 06.09.2004 21:14

Cytat:

Napisany przez Smartek
zeby rozni dziwni ludzie w sprawach wlasnie poklikania nie gadali do Ciebie? Ja np. nie przepadam za takimi GLUPOTAMI - sorka, jesli kogos urazilem..., ale nie przepadam za rozmawianiu o tym gdzie mieszkam, jak wygladam itp., nie trawie tez osob, ktore zachowuja sie wulgarnie na gygy...
pozdro ;)

Ale zawsze można tego kogoś zablokować. :jezyk:

Smartek 06.09.2004 21:21

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Ale zawsze można tego kogoś zablokować. :jezyk:

ale nie zawsze sie chce czytac glupot, ktore pisze :P
pozdro ;)

andy 06.09.2004 21:35

Ilość załączników: 1
a po co odrazu usuwac gadulca, po zainstalowaniu Power Project jest tam wtyczk jak ignorant i pozwala na ignorowanie osob spoza kontaaktow

Smartek 06.09.2004 21:53

Cytat:

Napisany przez @ndy
a po co odrazu usuwac gadulca, po zainstalowaniu Power Project jest tam wtyczk jak ignorant i pozwala na ignorowanie osob spoza kontaaktow

co nie zmienia faktu, ze konnekt jest 100x lepszy od gadu-gadu..., zreszta w sumie to kazdy inny komunikator jest lepszy od GG :jezyk:
pozdro ;)

Piterniel 06.09.2004 22:19

Cytat:

Napisany przez Smartek
co nie zmienia faktu, ze konnekt jest 100x lepszy od gadu-gadu..., zreszta w sumie to kazdy inny komunikator jest lepszy od GG :jezyk:
pozdro ;)

Konnekt mi przypadł do gustu a to dzięki Y@nkee_PL dziex za niego ;)

GG nawet z super POWER GG PROJECT SUPER PRO zostanie nadal tym nudnym oryginalnym klinetem GG

Ps. Uzywanie innego klineta niż oryginalnego jest łamaniem regulaminu :spoko: którego nikt nie przestrzega ;D
Cytat:

Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu jest dozwolone wyłącznie za pomocą programu Gadu-Gadu. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu za pomocą innych aplikacji, jak również za pomocą zmodyfikowanego programu Gadu-Gadu będzie traktowane jako naruszenie regulaminu.

woitas 07.09.2004 10:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
GG nawet z super POWER GG PROJECT SUPER PRO zostanie nadal tym nudnym oryginalnym klinetem GG

zgadza się

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Ps. Uzywanie innego klineta niż oryginalnego jest łamaniem regulaminu :spoko: którego nikt nie przestrzega ;D

hehe - wiesz, gdzie oni sobie to mogą wsadzić?
nie powiem, bo to nie przystoi brzydko się wyrażać... :D

Piterniel 07.09.2004 13:39

Ale chyba nie jest wykrywalne jakiego klineta używasz ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14.