![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
zagadka: gmail - czy można wysłać maila bez użycia myszy?
miałem potrzebę wysłania maila, a komputer z którego akurat korzystałem nie miał podłączonej myszy. z uruchomieniem sprzętu, odpaleniem przegladarki [akurat jedyna dostepna byla IE] dostaniem sie na skrzynkę nie było żadnego problemu. co wazne w ustawieniach maila mialem: "Keyboard shortcuts off". kto uzywa gmaila powienien wiedziec co to takiego.
zatem pytanie brzmi czy istnieje mozliwosc napisania maila pod przegladarka IE bez uzycia myszy? mi sie to nie udalo. moze ktos z Was da rade ?? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
używając opery8beta udało się bez problemu [udało się tam wogóle zalogować co było miłe, od tak dawna nie zaglądałem tam przeglądarką]
ctrl+kursory przemieszcza cię pomiędzy poszczególnymi linkami w operze [używam gmaila ale nie wiem co to są k.shortcuts] a tabulator przemieszcza cie chyba w każdej przeglądarce [tylko szkoda, że w obrębie jednego podmenu, ale to też się jakoś da zmienić] w każdym razie list poszedł - ale na operze - nie zmuszę się do użycia IE
|
|
|
|
#3 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Na mozilli udało mi się dopiero wysłać po włączeniu keyboard shortcuts. Bez tego mozilla nie widzi linków np compose mail... no chyba ze nie znam jakichś trików klawiszowych które by to umożliwiły
|
|
![]() |
|
|