![]() |
Cytat:
I tak pogra w najnowsze gry ;) |
Ja ci doradzam na rozgladnięciu sie za GF6 series z PS i VS 3.0 ;)
Ten 1GB ram to koniecznie na gry pokroju Q4,D3,HL2 i zapewne te co wyjdą,a dziewczynie daj swojego XD |
Qbi@k - ja teraz kompletnie nie wiem co jest dobre wiec doradz cos... skoro tak krytykujesz ;)
|
No fakt na te czasy i ceny dyskow to 80GB jest nieoplacalny w zakupie. Monitor tez nie za dobry wybrales. Niewspomne juz o nagrywarce :)
|
Dla niej i 40 by wystarczylo ;p
|
80gb to troche malo chyba?
pozdro ;) |
W sumie to do jakis tam drobnych gierek i tak do uzytku domowego ;)
A mam jedno pytanie, czy do tego procka 64bit trzeba jakies specjalne oprogramowanie? Jakis specjalny Windows czy wszystko chodzi normalnie np na WinXP SP2 bez problemu? |
Moze powiedz jeszcze do czego bedziesz uzywal tego kompa??
|
Ilość załączników: 1
Rosol dzieki za wszystko ale to ma byc cena z monitorem wiec nie szalej
za bardzo ;) powiem tylko tyle ze cena wzrosla do 2500zl... Ja zlozylem cos takiego - powiedzcie czy spoko? |
Sempron 2800 (2600) + s754
MSI K8N neo FSR (Gigabyte GA-K8NS) s754 512MB RAM Twinmos CL 2,5 (Hynix CL 3) Dysk Seagate 120GB (160GB) SATA Grafika nVidia GeForce 6200A (6600) AGP DVDRW BenQ 1640 To sa moje podstawy.... |
Ciapek założył taki większy topic o komputerach :)
Polece tam poszukać ;) |
Zakup kompa... ;-) pomocy!!
Witajcie!!
Po pol roku za granica moja dziewczyna chce kupic komputer a nie bylo nas tyle i nie wiem co teraz oplaca sie wziasc... mozecie doradzic? Tak do 2.200 na sempronie itp - czekam na jakies propozycje... Tzn dokladnie to nie wiem jaka plyte glowna wziasc, ramy i procek... Pozdrawiam;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03. |