![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2004
![]() |
![]()
Witam!
Mam zamiar kupić nowy procesor, kartę graficzną i płytę główną. Oto mój wybór [podaję linki do aukcji na których mam zamiar je kupić]. Proszę o wypowiedź odnośnie wybranych przezemnie komponentów. Ewentualnie proszę o podanie innych komponentów, w podobnych przedziałach cenowych, raczej nie interesuje mnie podkręcanie ![]() Procesor: 1. AMD ATHALON XP BARTON 2700 Procesor - typ 1 2. BARTON XP2500+ Procesor - typ 2 Karta graficzna: 1. RADEON SAPPHIRE 9600XT 128 MB DDR Grafika - mój typ 1 2. HIS EXCALIBUR RADEON 9550 128MB 128BIT BOX iFAN Grafika - mój typ 2 Płyta główna: 1. ASUS A7N8X-E Deluxe --- tylko ona chyba nie pasuje do Bartonów ![]() Płyta główna - mój typ 1 2. GIGABYTE GA-7VT880-L Płyta główna - mój typ 2 Pozdrawiam, czekam na odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Uważam, że karta grafiki SAPPHIRE będzie lepszym wyborem z wymienionych przez Ciebie propozycji. Warto się zastanowić, o ile fundusze pozwalają, czy nie lepiej wyłożyć z 550zł i kupić R9800Pro, choć cena prawie dwukrotnie wyższa... Kolejna sprawa, to procesor i płyta... czy jest sens jeszcze kupować Barton'a? Czy nie lepiej już kupić jakiegoś Athlon'a 64-bitowego? Cena trochę większa, ale wszystko wskazuje na to, że era procesorów 32-bitowych dobiega powoli końca. Cena płyt głównych jest porównywalna zarówno dla procesorów 32 i 64-bitowych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
wiec jeśli moge polecić to płyta asusa, barton 2800 i radeon 9600XT
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
amd 2500 - z miejsca pojdzie na 3200. Tego 9600XT wez, albo doloz do 6600 GF.I napewno ten ASUS (MOBO) jest sprawdzona takze mozesz wziac
![]() ps. moze przykleimy temat. Wybor sprzetu bo to jest post ktory co jakis czas (ostatnio bardzo czesto) sie pojawia
![]() |
#6 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
jeśli chodzi o procek i płytę to tak jak koledzy
ale kartę graficzną polecam tą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51751662 warto dołożyć 100 do Twoich typów |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|