![]() |
Cytat:
Poza tym z boku są jeszcze 2 usb, audio in/out i miejsce na firewire. |
Cytat:
zawsze uzywalem standardu z pudelka od mobo ... ze wzgledu tez na szerokosc obudowy mozna robic z kablami czary :D co do 'rurek' chodzilo mi o kable IDE/FDD umieszczone w rurce :mruga: http://img.ktr.pl/k/kahddptc-a24/sb.jpg |
Cytat:
"..napędy na rurki..." - że co? :) |
Cytat:
kable w zasilaczu (buda wys. 522mm) to naprawde przyjemosc montazu plyty ... mniami :jem: reszta ... dyski na sata, napedy na rurki ... luzz - pelna cyrkulacja powietrza z cooler'ow :spoko: buda o takich wymiarach nie jest a ni mala ... a ni za duza - w sam raz na raz :D |
Cytat:
|
buda jest na raz ...
Chieftec DX-01B-D-U z zasilaczem 360W ... 389,- cena zasilacza (Chieftec (ATX-1136H) 360W) ... 151,- cena obudowy jak nie trudno policzyc 238,- http://www.chieftec.pl/GFX/duze/DX-01B-D-U.jpg ten kto ma taka bude o wysokosci 522 i glebokosci 473 wie na czym polega jej komfort Memphisus@ mam kilka obudow Enlight'a, Codegen'a, i Modecom'a wydawalo mi sie ze koszt na case po wyzej 150 zeta to pomylka ... ... rok temu kupilem podobnego do DX-01B-D-U (serii Dragon) aluminiowego Chieftec'a (AX-01-SLD-U) - BX mi sie bardziej podoba :niepow: - uwierz nie zaluje uciulanego na nia ani grosza ... :spoko: |
Cytat:
|
ups, troche niedoczytalem pierwszego posciku, respect :-).
No ale nadal uwazam, ze jak juz kupowac nowa bude to PORZADNA... ja za swoja dalem 650zl - modding, katoda, wiatraki, kable itd. odrazu :) pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
|
ja bym wpakowal jak bym mial :D
ale lubie obudowy bez przednich drzwiczek i jak bede zmienial to bede szukal takiej - ale kazdy ma swoj gust :) |
Cytat:
-EDIT- nigdzie w necie nie moge znalesc testu obudów, dziewne :blee: |
widzialem ja w realu - bardzo ladna i fajna, ale nie wiem jak z blacha...
teraz jakbym wybieral obudowe to chieftec'a albo thermaltake :)... tracer to jednak masowka - mam zmoddingowanego tracer davinci i blacha jest rzeczywiscie nieciekawa :( (link w podpisie) :) pozdro ;) -edit- @maj3 - no co ty, 190zl to duzo? zobacz sobie firmowe, tzn. thermaltake np.! to dopiero sa OBUDOWY :) |
Cytat:
|
|
obudowa fajna - tylko ze ja nie lubie jak obudowa jest z przodu z klapka zamykana :)
ale reszta podoba mi sie :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |