![]() |
Cytat:
Mnie najbardziej przeszkadzało to, że nie mozna było zmieniać skinów. Mimo tego, że miałem zainstalowane inne, ustawienia forum ignorowały ustawienia użytkowników w profilu. odznaczałem opcję "ignoruj ustawienia użytkowników", zapisywałem i nadal było to samo ;P Sprawdź u siebie :D Pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.my2.fora.pl/ ??? Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego uważam, że forum wysłane samodzielnie jest lepsze :D |
Cytat:
|
No dobra... 30MB jest na forum jest na yoyo.pl...
Ale czy to aby nie jest za mało? :hmm: Obrazki i pliki dzwiekowe mmo?ożna wprawdzie ładować na osobne serwery, ale jak to wygląda na CDRinfo? Wiem, że moje raczej nigdy nie dochrapie się takich rozmiarów, ale ile to forum obecnie zajmuje po odliczeniu grafik i innych plików? A... no i jeszcze pytanie - ile mniej więcej zajmuje zainstalowane forum phpbb by Przemo? Czy ten rozmiar zawiera się w oferowanym limicie, jeśli forum jest preinstalowane przez hosta, czy też jest poza oferowanym limitem (np. yoyo.pl) ??? |
Pisz do Czo***322;gisty, on ma forum Przemo postawione na prywatnym serwerze. :taktak:
Jego emalia: mtdraw (ma***322;pa) wp (kropka) pl |
Cytat:
Ale podtrzymuję też pytanie: "Ile miejsca zajmują wszystkie posty na CDRinfo bez załączanych do wiadomości plików?" Kiedyś wydaje mi się, że ktoś (chyba MacGyver, albo któryś z Bartków podawał to, ale jakoś znaleźć nie mogę... |
Cytat:
|
Przy 58,279 Dyskusjach, 592,219 Postach , 54,635 Użytkowników..
To jest trochę dużo ;) |
Cytat:
Cytat:
czyste phpBB - ok 2.5MB Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co myślicie o www.cba.pl? :>
Z tego co widzę, to mają tam punPHP - da się z tym żyć? Jak to wypada w porównaniu do "by Przemo" ??? Poza tym, jeśli dobrze zrozumiałem wypowiedzi na ich forum, to da się podmienić na Przema... :hmm: Może w przyszłości się komuś przyda: TU jest jedna lista darmowych aliasów, TU druga, a TU trzecia. TU natomiast jest wyszukiwarka darmowych hostingów (ale chyba tylko w USA). |
Cytat:
Je***380;eli powa***380;nie my***347;lisz o jakiej***347; stronie/forum to zainteresuj si***281; xonem, netlookiem, webd i innymi. Du***380;o opinii o hostingach jest na webhostingtalk.pl lub forum.webhelp.pl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:22. |