![]() |
emulowej wyszukiwarki niezamkna na szczescie ;)
|
Cytat:
|
hmm.. nie wiem, czy bardziej mnie martwi to, że ta strona upadła, czy to, że wcześniej o niej nie wiedziałem..
Są jakieś podobne (głównie o seriale mi chodzi)? |
nie porabany *** tylko dobry haxor jak mu sie serio udalo :)
szacun..., ale teraz powinien Wam pomoc wrocic do poprzedniego stanu :) pozdro ;) |
Cytat:
Szukalem, ale nie znalazlem, prosilem, ale mi nie podali :D Sprawdzilem #MoTV to kanal ircowy do wymiany info i linkow. :D Stad nie moglem znalesc. irc://irc.station51.net/motv :D Dla znajacych angielski :D Real juz sie chyba nie podniesie, ma problem, beda sie chyba sadzic a Wuff nie ma kasy. Wiecej na: http://home.mchsi.com/~digitaltopia/...es/story21.htm |
a słyszeliście coś o #MOTV ??
Koleś na osloskopie wspominał, ale nic więc nie napisał. Nie mogę nigdzie znaleźć infromacji na temat tego serwisu. @Yahol, czy na forum macie sumy kontrolne?? |
Jakis porabany **** zahackowal konto Siekacza.
I narozrabial. GM probuje teraz odbudowac baze i zabezpieczyc, ale...no sa trudnosci. Oslo forum tez mialo "przejsciowe" trudnosci. Forum RealWorld tez ma przejsciowe okreslone trudnosci. Po logowaniu widac tylko kilka nowych tematow. ida ciezkie czasy??? |
Cytat:
Komunikat mam: Not Found The requested URL /index.php was not found on this server |
Zielone padlo po ataku/wyglupach jakiegos porabanego usera :(
Zostalo: osiol.net: osiol.com:osloskop.net (oslo.net tez podobno bylo padniete przez jakis czas) Tam mozecie sobie "ogladac" seriale: i Monka i Millennium i inne, w razie czego PW. Ale bez przesady nie pchac sie, nie pchac mowie! |
Może ktoś wie gdzie mogę znaleźć DVDRIP Millennium sezon 1 i The Simpsons DVDRIP sezon 4. Piszcie na priva żeby regulaminu nie łamać ;)
|
Cytat:
|
Wiecie podobno seriale sa zabrobione na tym forum ;p:D
|
Cytat:
|
Polskie wersje jezykowe byly np. Lost. Co do samych polskich seriali to nie wiem bo sie nie interesowalem.
I wiem, ze kiedys natrafilem na druga strone z linkami do seriali. Baza byla co prawda troche mnijesza ale i tak bylo tego sporo. Adresu nie pamietam. |
Cytat:
a były tam polskie również :D ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |