![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Czy Wam sie to podoba czy nie narazie musicie mnie jeszcze znosic na forum i czasami na gg / ale widze ze czasami to juz sie niektórym ze mna gadac nie chce / - dwa dni zastanawialem sie czy nie dac sobie juz spokoju ale ... zostane bo moze sie kiedys jeszcze komus przydam i moze ten ktos nie bedzie zwracal uwagi czy jestem ten na P czy na inna litee alfabetu .... |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
"ZAPNIJ DZIECKO"
moim zdaniem Mercedes powinienen pomyslec zanim zrobił to tak jak zrobił ![]() różne grupy wiekowe czytają te reklamy i żadnej z tych grup wiekowych (społecznych) reklama nie powinna sie zle kojarzyc bo sie mogą zgorszyc.. tak to sie chyba profesjonalnie nazywa ![]() takie jest moje zdanie, taka firma jak MERCEDES .. nie powinna wydawac hasła "ZAPNIJ DZIECKO" ponieważ 2% społeczności może uznać to za obraźliwe ... niektórzy mogą to inaczej poprostu rozumic. jestem z tego młodszego pokolenia .. i czesto spotykam sie z twierdzeniem "zapiołbyś ją ?" albo coś w tym stylu ...
![]() |
|
|