Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zapraszam na moją stronę (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zapraszam-moja-strone-15858/)

Bartez 24.01.2003 23:22

heh słowo w slowo skopiowane!!!

moze zrobimy konkurs?
z jakich stron pochodza artykuly/testy/newsy itd? :)

gosc chyba nie wie co oznacza Copyright ;)
Ciekawe czy panowie z allegro wiedza o swoim "Patronacie" :D:D:D

Zeus 24.01.2003 23:09

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
[B][..]"Testowany przez nas program na starszym komputerze zawieszał się - to kolejny minus - zbyt duże wymagania sprzętowe."[..][/]
Hmm tam jest napisane "przycinał". Sorki ze sie przypieprzam ale jak stosujemy cudzyslow to dlatego ze cos cytujemy. Z 2 strony kiedy to pisales to moze bylo "zawieszał".
Mnie najbardziej wqrwia tekst "Zawsze gdy skończy się demo, możemy wgrać nowe :) - i to jest ten plus." a co to qrwa test dema czy programu antywirusowego!!!!!!!

A TERAZ UWAGA PLAGIAT:
http://www.twoj-pc.prx.pl/html/krok.htm
Podpis na stronie :Copyright © 2001-2003 Twój PC-et (CIEKAWE)

http://infojama.pl/sections2.php?op=...icle&artid=131
Hmm ciekawe czy autor (Tomasz Bryja) o tym fakcie wie ????

Pozdrawiam i ciekawe co sie jeszcze znajdzie !!!!!

Patrix 24.01.2003 21:06

no to pan mrmax troche się przewiózł :fiu:

Pawel_k 24.01.2003 20:23

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
(...)
Ale ogolnie ta stronka pasuje do Smiechu Warte. :D :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

juz dzwonie do drozdy 8) :D :D ^_^ ^_^ :D :D

ThanatoS 24.01.2003 20:15

Tak sobie przegladalem (o malo bym do szpitala nie trafil ze smiechu),
w dziale Czat jest niezla data spotkania
"Najbliższe spotkanie już 20 grudnia o godzinie 19:00 - zapraszamy. Rozmowy na temat nowego serwisu - bądź koniecznie ;)"
Baardzo aktualne,
Wogole mialem wrazenie jakby Testy byly po prostu zerzniete z innych portali, magazynow. Sa niescislosci. Np. Co miesiac inny komputer do testow. W jednym miesiacu jest PIV 2,0 GHz, a miesiac pozniej juz tylko PIII 750 MHz. Naprawde do coraz wolniejszych kompow idziemy
:D :D :D :D

Opis MKS_Vir'a "Głównym minusem jest to, że po wykończeniu się dema (minięcia 30 dni) nie możemy wgrać ponownej wersji i to wielki minus dla twórców (wiadomo że jest to zrobione specjalnie, by zachęcić ludzi do kupna pełnej wersji). Kolejny minus :) - to biuro obługi klienta pod adresem e-mail, niestety ludzie tam pracujący nie mają szacunku dla klientów."

I akurat to ze ludzie w biurze obslugi klienta pod adresem e-mail nie maja szacunku dla klientow to po prostu bzdura. Powinno sie to sprawdzic zanim sie to napisze. A prawda jest ze obsluga jest fachowa i szybka. Swego czasu wyslalem podejrzanie wygladajacy plik i za kilka godzin dostalem odpowiedz ze faktycznie jest to wirus. Akurat obsluga jest na wysokim poziomie.

"Testowany przez nas program na starszym komputerze zawieszał się - to kolejny minus - zbyt duże wymagania sprzętowe."

No nie wiem na jakim kompie to bylo robione. Na Pentium 100 chodzi idealnie.

Ale ogolnie ta stronka pasuje do Smiechu Warte. :D :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Bartez 24.01.2003 19:43

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

to za zgoda CDRinfo? a w ogole nie rozumiem tego... PATRONAT?

(( (( (( (( (( (( ((

co to ma byc????????

koles jaja sobie robisz?
Patronat CDRinfo ? A pytales sie kogos o zgode na ten patronat? O ile wogole wiesz co to znaczy. Cytat
"Strony patronatowe ... (18.01.2003)
Na razie jak widać są 2 takie stronki - aukcje i cdrinfo. Ale to nie koniec, takich stron będzie znacznie więcej. To strony które mogą Wam się niejednokrotnie przydać, a skoro już jesteście na naszej stronie, to stworzyliśmy takie ułatwienie - wystarczy kliknąć tylko w link i zostaniecie przeniesieni na stronki oznaczone naszym patronatem ;). "

Chyba cos Ci sie pomylilo kolego.
Napisales strona patronatowa a w linkach jakos nie ma ze warto nas odwiedzic.
A tak btw to kolega Thanatos i ja malo sie ze smiechu nie poplakalismy przy przegladaniu stronki.
Zwlaszcza "wielorazowe demo" przy testach programow anty-virusowych :D:D:D

LOL ze tak powiem

Prosze o usuniecie nas z "Patronatu"

Pawel_k 24.01.2003 17:21

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

:blee: ??? (( chyba ktos tu zaraz :boks: :podbite: od miska i reszty za pisanie bzdur o "patronacie" ??? cdrinfo na takiej strone :blee:

Adik 24.01.2003 17:17

Ilość załączników: 1
i jeszcze jedno- co to są Flimy ?????????????? :zeby: :P ;)

Remix 24.01.2003 17:10

Ilość załączników: 1
Witam!

Pawel_k 24.01.2003 17:08

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
strona jest zalosna - nieczytelna - nie chcialo mi sie patrzec czy to tabele czy ramki ale jest za maly odstep pomiedzy nimi
tekst sie zlewa ze soba
tabele(ew ramki) nachodza na siebie nawzajem
to cos po prawej co to w ogole ma byc

:D :D :D :D
dopiero teraz zobaczylem co sie kryje za tym linkiem :o :blee:
czlowieku przebuduj swoja strone bo jest kiepska ze az zal neyscape'a zapuszczac :blee:
uklad strony do bani (tabele, menu...)
1 slowem twojej strone przydala by sie solidna przebudowa :(

Majonez 24.01.2003 16:56

strona jest zalosna - nieczytelna - nie chcialo mi sie patrzec czy to tabele czy ramki ale jest za maly odstep pomiedzy nimi
tekst sie zlewa ze soba
tabele(ew ramki) nachodza na siebie nawzajem
to cos po prawej co to w ogole ma byc

Patrix 24.01.2003 16:37

a w moim podpisie też jest coś fajnego i sie nie chwale || ^_^ 8) :blee:

Pawel_k 24.01.2003 16:31

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
:zeby: ale mój spam jest porzyteczny dla Forum :zeby:
:blee: spam to spam a podpis to podpis, wsadz linka do podpisu :)

Adik 24.01.2003 16:26

Cytat:

Torwald napisa***322;(a)
Adik a co z tym spamem w twoim podpisie ? Co ? Myslisz ze jestes taki sprytny i przemycisz na Formum SPAM & REKLAME (tudziez wszystko naraz) ? Ale nie ma tak dobrze. Rozgryzlem Cie. Koniec z lamaniem prawa, zasad, itp.
Ide sie poskarzyc Redakcji. Zobaczysz, teraz to masz przechlapane.

^_^ ^_^ ^_^

:zeby: ale mój spam jest porzyteczny dla Forum :zeby:

a propos: jeśli ktoś jeszcze nie był na http://www.ftpbigwarez.prv.pl , to niech tam jak najszybciej zajrzy :chytry:

Torwald 24.01.2003 16:23

Adik a co z tym spamem w twoim podpisie ? Co ? Myslisz ze jestes taki sprytny i przemycisz na Formum SPAM & REKLAME (tudziez wszystko narazz) ? Ale nie ma tak dobrze. Rozgryzlem Cie. Koniec z lamaniem prawa, zasad, itp.
Ide sie poskarzyc Redakcji. Zobaczysz, teraz to masz przechlapane.

^_^ ^_^ ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09.