![]() |
Witam!
Też szukam kogoś, kto podarowałby mi zaproszenie na pt :) jak coś to pm :) Ładnie prosze :):D Pozdro |
Witam, je***380;eli to mo***380;liwe chcia***322;bym poprosi***263; o zaproszenie do kt***243;rejkolwiek witryny z ratio. U mnie z ratio nie b***281;dzie problemu, kompa mam w***322;***261;czonego non-stop, z udot***281;pnianiem nie ma u mnie problemu. Wi***281;c je***380;eli by***322;by kto***347; na tyle uprzejmy.......:) ldymek@orange.pl
Pozdrawiam |
no, to ja newbie nie jestem (;
|
B***281;de szczery ... ZAPROSZENIA DOSTAJA USERZY Z CONAJMNIEJ ROCZNYM STARZEM ! :D , a ci kt***243;rzy rejstruja sie by dosta***263; zaproszenia ... jak by to powiedzie***263; delikatnie nie maja na co liczy***263; .
;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
jesli mozna prosze o zaproszenie ;) zdziwilem sie dzisiaj, jak chcialem sie zalogowac a moje konto poszlo w... no zniknelo, nie wiem czemu zostalo skasowane nawet
stanleyek@gmail.com pozdrawiam ;) Stanley |
Witam, jeżeli istnieje jeszcze coś takiego jak bezinteresowna,jednostronna pomoc (bo zaproszeń niestety nie mam żadnych), to poprosze zaproszenie na PolishTracker lub TorrentBytes.. mój email to: sunnyboy@o2.pl, od razu powiem ze nie chodzi mi tylko o ściaganie plików, lecz takze o udostepnianiei zwiekszanie ratio. licze na czyjąś pomoc:(
|
ja tez bym prosil o jedno roberttoja@gmail.com
|
wymienie zaproszenia z torrentleech.org na filelist.org
|
W***322;asnie o to chodzi ze szuka***322;em ale nie szukajka ... :| , rozumiem ze gdybym nie szuka***322; tylko odrazu napisa***322; ... to wtedy mi sie warn nalezy ...
Do odznaczenia javy sam doszed***322;em ... klikna***322;em raz na tracker ale nic sie nie wyswietli***322;o ... musialem kliknac na ten "ptaszek " przy zakladce tracker ... |
Narzędzia - Opcje - Tracker - Klient - 'Wysyłaj wersję Javy i nazwę systemu operacyjnego'. W Azureusie dla Windowsa jest ta sama opcja w tym samym miejscu.
Popieram admina (no offence) bo ten temat byl naprawde wieeele razy poruszany... To tak jakby ktos u nas utorzyl temat "Jaka kupic nagrywarke" w dziale Kupie/sprzedam IMO twoj temat powinien byc w dziale BitTorrent, ale sadze, ze i tak nikt nie pomoglby piszac, ze bylo juz wiele razy... Poza tym, szukales? |
sorry za maly OT ... :|
Zainstalowałem sobie dzisaj azorka na susku , wszystko ladnie chodzi ale nie chce mi zasysac zwraca blad trackera "odznacz w swoim kliencie wysylanie wersji javy i systemu operacyjnego" , ok szukam w ustawieniach ale niczego takiego nie widze ... , wiec wchodze na "forum" PT szukam szukam ... ale nic nie ma a przynajmniej konkretnego ... Wszedłem do działu Linux->Linux & p2p to chyba odpowiedzni dział do zadania pytania ?! Opisałem tam swoj problem , po kilku minutach odswiezam strone a tu dostałem warna:\ za to jak napisał goos robienie offtopicu i ze problem byl jzu tysiac razy ... Ok moze był ale jakos nie moglem znalesc z wertowalem forum dobre 20 min ... Modzi i admini robia sobie co chca , warna mozna dostać dosłownie za wszystko ... a te ich foum to jakas kpina ...niczego tam praktycznei znalesc nie mozna ... A co najlepsze ten temat wlasnie po to jest zeby rozwiazywac problemy z p2p na linuxie :haha: Wszyscy tam pisza ze cos im nie chodzi ale tylko ja dostałem warna :fiu: za robienie offtopicu || sorry za ot ale musialem dac upust mojej zlosci ...:sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
|
jezeli jakas dobra dusza ma zaproszenie na polishtracker to prosze o kontakt :)
|
Cytat:
|
witam
ja mam na Polishbytes wymienie sie za zaproszenie na PT |
ja tez bym bardzo prosil o jedno jesli mozna :] moj email artii2.ozo[at]gmail.com
|
Cytat:
|
By***263; moze , nie nieguje tego ale i tak nikt Tobie nie da zaproszenia :D
|
Oktawian89 by***322;em tu ju***380; zrejestrowany. trzyma***322;em wszytkie has***322;a w kompie ale dysk mi sie uszkodzi***322; i musia***322;me go wymieni***263; wiec zalozy***322;em drugie konto!
|
Cytat:
|
Witam.
Czy mog***281; liczy***263; na otrzymanie zaproszenia ? |
panowie nie chce nic mowic ale wystawiacie sie na "odstrzal" i na dostanie sie tam osob niechcianych :)
|
W tym momencie jestes smieszny rejestrujesz sie na forum tylko by pozyskac zaproszenie na pt ?:| lol jak sadze nikt Tobie go nie da :D jaka szkoda ... :D
|
No to jak by kto***347; mia***322; zaproszenie jeszcze wolne na Pt to ja poprosze. Poniewa***380; rejestracja jest zamkni***281;ta a go***347;***263; kt***243;ry mia***322; mi za***322;atwi***263; zaproszenie niedostaje go.
A oto screeny jak sobie radze na innych trackerach!: ShareTorrent.pl http://img140.imageshack.us/my.php?image=st6ti.jpg TorrentGigs.org http://img140.imageshack.us/my.php?image=tg0li.jpg M***243;j adresik to przemeq25@gmail.com Bede wdzi***281;czny za zaproszenie i oczywi***347;cie bede seedowa***263;!! |
Tylko szkoda, ze twoja kolezanka nadal nie potwiedzila zaproszenia :>
|
wielkie dzi***281;ki, da***322; bym ci repute :) ale jak wiesz nie ma takiej opcji :(
chyba w***322;aduje T.O.R.F w podpis :P |
Posz***322;o ode mnie ;)
|
chc***281; podzi***281;kowa***263; koledze @ndy za zaproszenie na PT
mam te***380; pro***347;b***281; do innych o wys***322;anie jednego zaproszenia na PT dla mojej bardzo dobrej kole***380;anki. je***347;li kto***347; si***281; ulituje nad t***261; dobr***261; dusz***261; to prosz***281; wys***322;a***263; zaproszenie na adres moni2004(na)op.pl dzi***281;kuje z g***243;ry |
tak tylko tu chodzi glownie o wysylanie :> mam nadzieje ze sie nie zawiade jak na Memie ... :| ;p
pozdro |
Mam dwa jeden jakies 1mb jako siec osiedlowa ale mam przekierowania i publiczny IP a drugi to netia 128 :)
Oczywiscie kozystam z tego 1mb jak sciagam z torrentow, a sciagam glownie w nocy Transefry na torrencie dochodza do 100kbs, a srednio jakies 80 Jeszcze raz wielkie dzieki |
posz***322;o :> || trzymam za s***322;owo ? Jaki wogole masz net ?
|
Bede napewno trzymal wielkei dzieki p.c@akcja.pl
|
daj @ :P ale jak nie bedziesz trzyma***322; ratio to :| kill !!
|
A jak ktos nie ma konta na innym dobry torrencie ?
Ja mam tylko na demonoidzie ale od jakiegos czasu stoi mi ratio na 1.63 tak samo licznik i nie wiem co z tym fantem zrobic, czy moge jakos liczyc na zaproszenie ? |
Witam mam do rozdania 3 na PT ale w zamian oczekuje czegoś na innym dobry torrencie :)
|
Cytat:
|
a ja poszukuje na scenetorrents, filelist.org, torrentbytes.
Ostatnio uploaduje na TranceTraffic...dostalem zaproszenie od zyXma:D |
Oddam dwa zaproszenia do PT ale osobom które mają niezłe ratio na podobnych stronach, chodzi o użytkowników tego forum ze stażem min rok.
Pisać na email. |
Jak by mozna bylo prosic o zaproszenie na : lukaszkrk(at)gmail.com
|
Cytat:
|
Mam pytanko ,a gdy się da komuś zaproszenie na PT i tą osobę zbanuja za "słabe"
ratio to co mi wtedy zrobią- mi jako osbie zapraszającej;) ? |
No i zaproszonko posz***322;o ... do ch***281;tnego :)
|
mi tez dali 2 sztuki :)
boje sie rozdawac zaproszenia, bo dalem 3 osobom i jedna dostala bana a dwie nastepne sie na niego kwalifikuja.. pozdro ;) |
Cytat:
i ci***261;gle czeka na ch***281;tnego co b***281;dzie trzyma***322; raito, i nie zarejestrowa***322; si***281; na forum tylko po zaproszonko, jak kto***347; spe***322;nia powy***380;sze kryteria to zapraszam na PW :D |
ja tez mam 2 <jupi> ||
|
Ma ktos jeszcze mozliwosc wyslania zaproszenia na polishtracker?? Jak tak to bardzo bede wdzieczny. Pozdrawiam
slomek@gmail.com |
Cytat:
|
W***322;a***347;nie ostatnio na PT rozdali now***261; porcj***281; zaprosze***324; :) Ja ju***380; swoje niestety rozda***322;em, ale jak b***281;d***281; mia***322; to poinformuj***281;.
|
na filelist.org nie ma zaproszen.
Za to ja moge dac komus na PT ;] zglaszac sie na azrael.belial@gmail.com |
Da ktoś mi wkońcu zaproszenie na filelist.org ?
Bardzo bym prosił ,mogę dać w zamian za PT ? |
A ja szukam na torrentbytes i trance traffic :)
|
Ja mam jedno na PT.
Reszta na pw |
To co zawieramy taką umowe icemac ?
|
Tez na forum PT poprosiłem o zaproszenie na TB ... dostałem ostrzezenie od moda :|...
i wiadomosc od uzytkownika ... "Na torrrentbytes nigdy nie bylo, niema i z tego co mozna u nich przeczytac nie bedzie zaproszen. Pozostaje ci F5 az do sqtq i szybkie pisanie :-]" |
No ja tez poluje na torrentbytes i filelist.org... :>
|
Ja mogę ja będe się starał uczymywac ratio, obiecuje że mnie nie wywalą!
Daj swojego emila ,a ja dam swojego! Ja też tam chciałem zawsze się zajerestować na filelist.org! |
ja dam wzamian za filelist.org :)
a tak na powaznie to dam powaznej osobie, ktora bedzie trzymala ratio a nie bedzie tylko zasysala |
Ja moge wysyłać komuś zaproszenie na PT ale jak ktoś mi wyśle na
www.torrentbytes.net ! |
ja mam ale trzeba sobie zasluzyc :)
|
Również szukam zaproszenia...
|
Dawaj maila na PW :)
|
Zaproszenie do PolishTracker.org - szukam
Witam, potrzebuje, aby mnie ktoś zaprosił do polishtracker.org bo zarejestrować sie nie da. Jesli ktos obawia sie kogo zaprosi to mogę pokazać swoje ratio np w serwisie www.torrentbytes.net na screenie ponizej:
http://img96.imageshack.us/img96/4475/temp9nt.th.jpg Także bardzo proszę o zaproszenie, jeśli ktoś takowe ma. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |