![]() |
Bo piraci dostają mandaty, ja mam już kilka, jeszcze parę i będę mógł kandydować na posła...
Czekam na dalsze pytania quizu :) |
widzisz studenci wiedza duzo. sam mam legalnego windowsa a nie dalem za niego nawet grosza.... na ratio pracuje ciezko.... bo w ratio nie chodzi o cyferki... ale jak ktos tego nie rozumie niech napisze SoPi BlOgA i opisze jak zosta***322; skrzywdzony przez zycie ze wszystko to wina osiedla, i tego ze go rodzice nie kochaja....
Ratio jest wlasnie dla takich co nie wiedza ze p2p to jest dzielenie sie.... i nie wiem dlaczego jestes dumny z tego ze jestes piratem ??? |
Przepustka z wi***281;zienia jak ju***380; ;)
|
Sk***261;d te dziecko wyskoczy***322;o,czy to ju***380; wp***322;yw nowego ministra edukacji lub jaka***347; przepustka z leczenia zamkni***281;tego?
|
napisałem do admina, zobaczymy jaki czas reakcji będzie :)
Cytat:
A co do pirata, to Ty nim nie jesteś bo pewnei masz linuxa albo legalnego widowsa :P hahaha |
Cytat:
chyba przedwczesny wytr... reprezentujesz lamerstwo gdyby ktos czegos nie wrzucil to bys gów** miał a gdyby każdy był taki sprytny jak ty to by gów** było, nawiasem mowiac piracie... |
Cytat:
|
A co do ratio to juz są osoby które są zainteresowane mozliwością jego podnoszenia :) Kilku z nim udzieliłem fachowych porad, a wy dalej zapychajcie swoje łącza i przez to niech ten net łazi jeszcze wolniej tuki...
A tak nawiasem mam w dupie to forum, zbanowac na ip i tak nie mozęcie, bo sobie proxy elite wrzuce, a mac adres mozę sobie każdy zmienić... macie szczęście że niedługo spadam do ciepłych krajów bo bym wam nabruźdźił :) A jeszcze jedno - znacie MItnicka ??? Jeśli czytaliscie jego książkę to wiecie ile razy ludzi w H... zrobił !!! :) Dajcie tego bana bo siedoczekać nie mogę, a nei chce mieć konta na jakimś porąbanym forum !!!!!!!!1 |
Cytat:
Dorośnij do poziomu tego Forum najpierw.. |
Tw***243;j tato to frajer, ju***380; mam, dwa kolejne konta na PT :) i pierwsze w celu przetestowania poszlo... chcialem sprawdzic jak sa wra***380;liwi, a co do drugiego to zmienilem MAC'a i numer ip i bed***281; Azurkeim 2.2.0.3 B z mo***380;liwo***347;cia zmiany wysy***322;anej informacji co do wersji klienta wali***322; upload przez par***281; tygodni po 200 kB (oczywi***347;cie za pomoc***261; funkcji leecherskich) i nabij***281; sobie jakies dobre ratio :)...
Co do emulka to te***380; s***261; nak***322;adki leeczerskie, s***322;u***380;***281; info, - pisa***263; na maila podanego wcze***347;niej :) Dziekuje przyjaznym uzytkownikom a reszcie ... gnijcie dalej na tym por***261;banym forum... ja mam szersze perspektywy rozwoju :) |
Cytat:
RatioMakery sobie mo***380;esz wsadzi***263; w buty. Za to 'cos' dostajesz czerwon***261; reputacje od mojej osoby r***243;wnie***380;. To jako***347; ***322;ami***261;c regulamin tamtego serwisu torrentowego nie zrobi***322;e***347; tego w dobrej wierze, raczej w celu uzyskania korzy***347;ci dla siebie. Nie martw sie SysOpy na tamtej stronie z takimi si***281; nie cackaj***261;. FRAJER! |
Cytat:
|
Dok***322;***261;dnie jak napisa***322; MacGyver, cho***263; sam pewnei nie wiedzia***322;ze pisa***322; na moj***261; korzys***263;, gdyz wcze***347;niej przytoczone przeze mnie linki pokazuja ***380;e nie jestem pijaw***261; - 300 GB w 50 tygodnie to chyba jest jakie***347; osi***261;gni***281;cie a ratio 17 te***380; m***243;wi za siebie... Wiec osoba dajaca mi zaproszenie nie musi sieobawai***263; o ratio i reputacj***281; bo jestem g***322;***243;wnieuploaderem, a czasem potrzebuj***281; czegos z nowosci czego nei ma na innych serwisach torrentowych, ot po co mi konto na PT...
|
Cytat:
To nie sklep gdzie wchodzisz, bierzesz (...i płacisz) a sprzedawcę już nie obchodzi czy Ci to smakowało czy nie. Sam nie mam i nie miałem konta na PT ale z tego co się orientuję to są jakieś konsekwencje dla osób, które kogoś zaprosiły a ta zaproszona osoba okazała się zwykłą pijawką jak to nazwałeś. To jest Internet w których takich pijawek pełno. Ktoś może Ci dać zaproszenie od razu ale znajdzie się ktoś kto będzie z tym zwlekał z powodów, które moim zdaniem powinny być dla kogoś jak Ty oczywiste. |
KA***380;dy ma swoje potrzeby, co nie zmienia faktu, ***380;e wi***281;kszo***347;***263; user***243;w tutaj, a zwa***322;aszcza na stronie 6 jest po prostu "***347;winiami" bo wiadomo ***380;e ka***380;dy zaczyna***322; od zera, sam nie raz pomog***322;em ludziom na r***243;***380;nych forach, ***322;ami***261;c nierzadko regulamin, ale w dobrej wierze...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:13. |