Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.11.2019, 22:47   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja wczoraj ociepliłem sobie poddasze. Na takie śmieszne ścianki pomiędzy ścianą szczytową a pokojami styropian Îť 0,033 10 cm, bezpośrednio na strop wełna mineralna 15 cm, ale już bez szaleństw - Îť 0,04. Na tych ściankach już był styropian, 3 cm, zapewne 0,044, a na stropie częściowo zdeptana wełna 5 cm, pewnie też najtańsza jaka była. Zostawiłem i to i to, nie zaszkodzi, ale nie wiem, jak tylko przy takim badziewnym ociepleniu dało się w zimie funkcjonować Za oknem obecnie jest ciepło, 8 stopni, ale już teraz czuję różnicę, ciepło znacznie wolniej ucieka górą.

No i czekam na okna i drzwi. Tu się nie pierdzieliłem - trzyszybówki aluplastu z najwyższej serii. To jest za stary, za słabo ocieplony i ze zbyt dużą ilością mostków cieplnych dom, żeby stać mnie było na słabe okna. Kumpel wziął najtańsze dwuszybówki tej firmy z serii 4000 w swoim nowiutkim domu, ale tam reszta ocieplenia robi robotę.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: