![]() |
-20, głupie koty miauczą, żeby je wypuścić, nie ma sprawy. ||
//Informacje z Interii o -20 były mocno przesadzone, do tej pory tylko w sprawie pogody nie kłamali, ale widocznie sensacja jest ważniejsza od prawdy nawet w tym przypadku. -15,5, w domu sucho, że aż zatyka. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 85765 |
powinieneś mieć czerwoną czapkę i dłuższą brodę :sciana:
|
Tak jest. I Śnieżynki! :fiu:
|
Dla mnie to najgorszy czas:( ja mam w mieszkaniu 15*C... jeszcze teraz za oknem -20 :(
|
Yhym ta yhym ta :sciana:
|
Mam czerwoną czapkę i nie boli
za to rzułty rachunek zaboli z pewnością |
Cytat:
choć mogło być gorzej :szczerb: |
Ja od początku stycznia spaliłem już prawie tyle co przez cały grudzień :szczerb:
|
Ja w tym roku nie robiłem drzewa na zimę :nie: mam jeszcze z 10m porąbanego , pięć dębu , reszta to mieszanka ,klon , lipa sosna , i też tak się zastanawiam czy starczy :ysz:
|
Ja dąb już na przyszły sezon zbieram, ale jakby tak miała zimnica trzymać, to marnie widzę moje zapasy suchego drewna.
|
Jeszcze miesiąc i będzie już dużo lepiej. :]
|
tiszerty wyprasowane :spoko:
bermudy wyprasowane :spoko: sandały wypastowane :spoko: czekam niecierpliwie :sciana: tylko mi nie pisz o skarpetach, bo cię walnę :boks: |
Ja właśnie myślę, że powinienem górala do remontu oddać, żeby mieć drugi rower na bliskie wypady do lasu. Trampkosandały Ecco stoją wyprane i czekają, mam nadzieję, że mi kot w nie nie nasikał. :szczerb:
|
oby te mrozy jak najszybciej się skończyły ...
bo już mnie trafia :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:30. |