![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Zboard - The Ultimate Gaming Keyboard ;)
Jestem ciekaw waszych opini o tym produkcie. Sam jestem zainteresowany kupnem takiej klawiaturki (190pln http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=998 ) poniewaz wyczytalem o niej same pozytywne komentasze (nie ma nikogo kto by na nia narzekal). Czy ktos z was posiada to "cudo" i byl by laskaw podzielic sie uwagami?
Dla nie wtajemniczonych: Zboard to klawiatura z wymiennymi, skladanymi setami klawiszy. Oprogramowanie do niej dolaczone posada zdolnosc wykrywanie jaki Set klawiszy zostal podpiety dzieki czemu po zalozeniu zestawu do gry sterownik automatycznie dostosowywuje ustawienia. Posiada ona rowniez przyciski do sterowania winampem w trakcie gry ITP. Homepage: www.zboard.com Kilka fotek: ![]() ![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Bardzo ciekawa opcja, podobna do tej co byla w wersji Battlefield 2. wg mnie dobra opcja tylko dla zacietych graczy...zwykly user nie potrzebnuje tego.
Generalnie, klawiatura moze byc znacznie wygodniejsza w fpp, czołgach, samolotach (symulatory)
![]() |
#3 |
ClassicGOD
![]() |
Ta co byla w wersji BF 2 to poprostu zestaw klawiszy z BF2 (19$).... btw ja jestem zacietym graczem
![]()
![]() |
#4 |
ClassicGOD
![]() |
I co? Takie duze forum i nikt z tego keyboarda nie kozystal? To moze przynajmniej polecicie co innego? Wyglada na to ze bede musial kupic w ciemno
![]() PS. Chcailem Edytowac ale nie ma takiej mozliwosci - lol
![]() |
|
|