![]() |
Jeśli numer zarejestrowany, to dadzą nową kartę sim ...
|
No tak nie wspomnialem ze nie(bo kto do cholery rejestruje tak-taki w Polsce;( - no dobra czekam(czekalem) na koniec zmowy przeciw play i wtedy bym rejestrowal). Zreszta chyba i tak trzeba bylo by im zaplacic z 30-50zl za duplikat karty:(
|
Cytat:
Znam osoby co jak jeszcze Playa nie było to rejestrowali taktak'i :taktak: |
Wiem, ale takie rzeczy nie w erze;)Tak jak pisalem mam dlatego tak-tak ze nie jest zle, gdyby ceny do play byly normalne to juz dawno bym mial.
|
hej ;)
czy da się łatwo zdjąć simlocka z Nokii 2626? IMEI 359526018074030 Sieć PLUS GSM dzięki z góry :) |
Witam.
Mam prośbę. Czy ktoś może mi podać kod sim lock do noki 6070 IMEI: 357653011377343 sieć: era Z góry dzięki. Pozdrawiam |
Mam problem ze zdjeciem smilocka w noki2610. mam juz kode do złamania ale nie moge ich wpisac potrzebny jest kod ograniczeń. wie może ktoś jak to zrobić sprawa bardzo pilna.353968016353519-imei. moje gg 12764926.z góry bardzo dziękuje
telefon chodzi w orange, chce na plusa |
Programik Omnius http://www.omnius-server.com/ (w tej chwili w wersji promo, czyli wszystko dziala i jest za darmo) do flashowania, usuwanie simlockow itp z telefonow Sony Ericsson. W dziala Download na stronie producenta mozna pobrac oprogramowanie do telefonow.
Sprawdzone na SE W580i(full unlock) oraz W205(unlock patchem oraz wgranie menu pl i zmiana oprogramowania na orange, inaczej nie ma jezyka PL). Zabawa zazwyczaj przez kabel USB dolaczony do telefonu:) |
Elo siopaki. Pytanko. Damy rade tu wygenerowac koda do NOKII 6303Classic ? Czy pozostaje zaniesienie do kogos z jakims boxem ?
|
Cytat:
|
Da się zdjąć smoka z Nokii 6151?
|
Cytat:
... |
Nokia N97 mini - ile w tej chwili (mniej więcej) kosztuje zdjęcie simlocka? :pytanie:
|
Cytat:
|
w NH 150 zł
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46. |