![]() |
Jak juz pewnie zauwazyliscie na dole strony jest link do czesci drugiej ale zdjecia nie sa juz niestety tak dobre. Dla leniwych LINK ;)
|
Cytat:
Przegladalem to ale nic ciekawego - to sa amatorskie foty moze pare jest godnych uwagi - pierwsza czesc jest the Best :) |
Cytat:
|
No panowie... ;)
|
No panowie a które panie obstawiacie górą brunetki czy blondynki. Ja jestem osobiście chyba bardziej za brunetkami (tak już mam od dziecka;) :) ) ) Chociaż wszystkie panie są w porządku
|
Cytat:
|
"A szczegolnie te w stringach, bo stringi to na mnie dzialaja "
NA MNIE TEZ ;) ;) Mi najbardziej podobaja sie blondynki, z niebieskimi oczami i fantastyczna figura, i jeszcze jak sa madre i inteligentne- to pelen sukces (najlepsze jest to ze w mojej okolicy jest taka - poprostu ideal-rok starsza ode mnie, codziennie z nia gadam, bo chodzila kiedys do budy ze mna.Kto wie moze cos wykombinuje :). Zdjecie ktore dalem we wczesniejszym poscie (ta piekna blondyna) to jest tez ideal. Jakbym szedl przez miasto to bym sie bal z taka isc. Zazdrosny na maxa ;). |
Cytat:
1. W windowsie Start\Znajdź\Pliki i foldery\jako nazwe pliku wpisujemy ventana, a w szukaj w: wybieramy folder cache'u przeglądarki. Znalezione pliki kopiujemy sobie gdzie nam sie to podoba. 2. Stronke można zapisac też do jednego pliku coby w przyszłoścci nie wyrzucic przez przypadek folderu z plikami do stronki- W internet explorerze Plik\Zapisz jako\i jako typ wybieramy archiwum sieci Web osobny plik (MHT). 3. Zapisać jako HTML w internet explorerze i powywalać pliki jpg z folderu offline do innego albo zostawic w tym samym |
Nie ma to jak Neo+... ;)
|
@Torwald:Ja ciagle nie moge rodzicow nakrecic. Mowia ze drogo. Napisz cos na temat neo wydrukuje im posta i pokaze co ludzie mysla o neo+.Ale nie zbaczajmy z tematu. Kto ma jeszcze dobre fotki>?<
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |