Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zdobywcy :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zdobywcy-36726/)

miles 10.08.2004 09:00

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
Selekcję to ja wypuszczałem na antenę w Breslau (Dwójka, teraz Trójka) ;). Narratorem jest mój znajomy Staszek Wolny, reszta ekipy realizacyjnej też jest z naszego ośrodka. Pozdrowienia dla ludzi z Telewizji.

Jabba

Nie wiem, czy to dokładnie ci ludzie.
A co do Selekcji to jest tylko porzykład by przyblizyc o co chodzi w Zdobywcach. Chodz takiego zapier.... nie ma

A teraz rzecz niebywała. .........
.......
Juz po wszystkim.....

Jabba the Hutt 26.07.2004 13:49

Cytat:

Napisany przez miles

Czy Ktoś oglądał SELEKCJE tam był "zły i groźny" major Arek którego POZDRAWIAM i zawsze chciałem poznać :)

Selekcję to ja wypuszczałem na antenę w Breslau (Dwójka, teraz Trójka) ;). Narratorem jest mój znajomy Staszek Wolny, reszta ekipy realizacyjnej też jest z naszego ośrodka. Pozdrowienia dla ludzi z Telewizji.

Jabba

czero 26.07.2004 12:57

Trzymaj sie, dacie rade :spoko: ;).

Ziele 26.07.2004 12:08

Nie no miles jestem pełen podziwu. Trzymam za ciebie kciuki.

Mily_ 26.07.2004 09:31

hmmm... my też mamy nadzieje że pojedziesz do Peru. jeszcze raz powodzenia i trzymam kciuki :>
:banan2: :spoko:

miles 26.07.2004 09:22

Ilość załączników: 2
heheh Peru coraj blizej. Niestety teraz pod czas tych obozów nie moge mowic NIC. Tylko to co jest na tej dupnej stronie zdobywców.

Jestem po etapie górskim i terenowym .....jeszcze wodny i finałowy. Ale zabawa. Jak narazie rokowania są jak najbardziej po stronie BIAŁYCH :jupi: czyli druzyny w ktorej jestem

Finał za dwa tygodnie i PERU

EDIT
wykasowana głupota :taktak:

Mily_ 13.07.2004 07:05

No to zaś kartke z Peru przyślij :>

miles 12.07.2004 23:16

Ilość załączników: 1
Witam jestem po kolejnym etapie, etapie tym razem integracyjnym. Dobra zabawa tak moge to nazwac.
Teraz jestesmy podzieleni na trzy, szescio osobowe grupy i najlepsza szóstka jedzie do PERU. Czeka Nas
Obóz wodny - Zamek Czocha k. Jeleniej Góry
Obóz terenowy - Drawsko Pomorskie
Obóz górski - Rożnów k. Nowego Sącza
Po tym jest finał i ogłoszenie wyników

Mam wrażenie ze wychodze jak ***** przed kamerami :) ..kazdy tam takie ma

Czy Ktoś oglądał SELEKCJE tam był "zły i groźny" major Arek którego POZDRAWIAM i zawsze chciałem poznać :)

-Kowalik- 09.07.2004 16:03

Cytat:

Napisany przez Mily666
No bo piszą że zajmujesz się grafiką. A czym dokładniej?? Obróbką zdjęć czy tworzeniem jakiegoś loga czy cos??

Yhym... pracując w telewizji edytuję zdjęcia i robię loga :wow:
Na tym polega praca grafika ? No co ty ? Nie tylko, zajmuję się oprawą graficzną dnia w telewizji. A dokładniej... każda grafika pojawiająca się w naszych programach wychodzi ode mnie.

.::piotrek::. 09.07.2004 13:59

Powodzenia miles ;)

Mily_ 09.07.2004 07:18

No bo piszą że zajmujesz się grafiką. A czym dokładniej?? Obróbką zdjęć czy tworzeniem jakiegoś loga czy cos??

-Kowalik- 08.07.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez Mily666
@-Kowalik- a co dokładniej robisz??

Sprecyzuj pytanie, bo nie bardzo je rozumiem.

mr_spock 08.07.2004 17:01

ale przynajmniej fajnego sponsora macie ;)

miles 08.07.2004 16:55

Ilość załączników: 2
Hehehe na stronie Zdobywców pojawiły się fotki.
Oto one 100 i 50 zdobywców

http://www.zywiec.com.pl/zdobywcy/wi...t=finalisci_18
Opisy finalistów są nawet fajne :ysz:
booszzzeee ja nigdy nie grałem w koszykówke.....siatkówka for ever

MACIEJ MILEWSKI - Jego żywioł to powietrze, świadczy o tym zamiłowanie do spadochroniarstwa, paralotniarstwa oraz innych sportów przestrzeni. Kiedy nie szybuje, jeździ na nartach, nurkuje, gra w koszykówkę i uczy się na AWF-ie. Maciek jest człowiekiem, który uwielbia rywalizować i podejmować wyzwania, które podwyższają poziom adrenaliny. Jak sam mówi, to właśnie emocje związane z rywalizacją mobilizują go do czynu. Ma 21 lat, pochodzi z Wołomina. Niepokorny, ceni swoja niezależność

Mily_ 08.07.2004 08:45

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Bylo juz na forum :P

On zajmuje sie grafika.

@-Kowalik- a co dokładniej robisz??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47.