Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Żegnajcie i Wybaczcie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnajcie-wybaczcie-29393/)

CIAPEK 29.12.2003 21:51

heh taki manewr taaa?

LOL :)

jasut 29.12.2003 22:02

Cytat:

Napisany przez ..::Krzywy::..
W sumie to razem z Piternielem jesteście po jednych pieniądzach i pewnie nie wiedzicie co to jest netykieta, ale trudno, może z biegiem czasu, wspólnymi siłami zrobimy z Was Ludzi :mruga:

Sądzę, że dość śmiała deklaracja jak na 40 postów i 3 miesięczny staż na forum.

..::Krzywy::.. 29.12.2003 22:12

Cytat:

Napisany przez raptor123
nie za krótko na forum na takie deklaracje w stosunku do cybermat16??

Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.

_Neoo_ 29.12.2003 22:13

Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P

..::Krzywy::.. 29.12.2003 22:23

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i się zacznie .....:D :P

heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć ;p:peace:

mr_spock 29.12.2003 23:25

Jaka byla przyczyna, jaki byl cel i czy to az takie wielkie przestepstwo??
Fakt, ze oszustwo, ale moglo byc gorzej ;)
Mam nadzieje ze moja liczba postow i czas na forum pozwala mi sie tu udzielac ;)

-Kowalik- 29.12.2003 23:56

Cytat:

heh - mamy jeszcze parę wolnych dni nim wszyscy wrócimy do codziennych obowiązków, to mozemy zaszaleć ;p:peace:

Polemizowal bym ;)
Nie mialem i nie mam ani jednego dnia przerwy :)

Ormianin 30.12.2003 09:28

Cytat:

Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.

Ty Krzywy Ty mi sie nie podobasz... jakas demagogie i to chora na dodatek uprawiasz, jak dla mnie nie mozesz miec absolutnie obiektywnego spojrzenia na klimaty forum, wszak goscisz tutaj zbyt krotko i malo wiesz o sytuacji tutaj panujacej wsrod ludzi, ktorzy szukaja czasem informacji a czasem taniej sensacji, jak wszedzie... i w zyciu ogolnie
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac

pozdrawiam:)

nimal 30.12.2003 10:08

cybermat - znowu piszesz ze odchodzisz, mam nadzieje ze znowu zmienisz zdanie ;) jak dla mnie zadyma swiateczna byla zabawna i calkiem milo sledzilem jej losy po powrocie ze swiat :D zeby sie obrazac i odchodzic

hej koledzy nie klocmy sie - kazdy z nas popelnia bledy, a klocenie sie o czyjas klotnie to juz paranoja ;p

mallow 30.12.2003 11:20

a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^

andrzejj9 30.12.2003 12:07

Cytat:

Napisany przez mallow
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^

Pal diabli ilosc postow, ale jakby mi ktos w koncu wyjasnil (moze byc na priva), o co tutaj chodzi i dlaczego juz drugi post widze na temat, o ktorym nic nie wiem (na szczescie nie tylko ja :) ) to bede baaardzo wdzieczny :)

mallow 30.12.2003 12:15

@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka

andrzejj9 30.12.2003 12:24

Cytat:

Napisany przez mallow
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka

Ok, popatrzmy... :)

..::Krzywy::.. 30.12.2003 12:39

Ja proponuję zasięgnąć informacji u żródła: Dwa dyski czy 1 ?, potem post, który powinien sie nazywać kij w mrowisku, czyli Jak wywaliś Piterniela z forum, no i na końcu, w efekcie tego poprzedniego powstał ten topic, międzyczasie jeszcze była ankieta, ale całe szczęście ze ktoś ją usunął.[/I]

adixo 30.12.2003 12:40

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P

Mam nadzieję że się mylisz i wszyscy pójdą po rozum do głowy i zakończą te głupie utarczki słowne

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33.