![]() |
heh taki manewr taaa?
LOL :) |
Cytat:
|
Cytat:
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot: :mruga: to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka. |
Ostatnie kilka postów zaczyna mi przypominać początki Afery Piterniela, a wam nie? :) Zaraz ..::Krzywy::.. odpowie i sięzacznie .....:D :P
|
Cytat:
|
Jaka byla przyczyna, jaki byl cel i czy to az takie wielkie przestepstwo??
Fakt, ze oszustwo, ale moglo byc gorzej ;) Mam nadzieje ze moja liczba postow i czas na forum pozwala mi sie tu udzielac ;) |
Cytat:
Polemizowal bym ;) Nie mialem i nie mam ani jednego dnia przerwy :) |
Cytat:
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac pozdrawiam:) |
cybermat - znowu piszesz ze odchodzisz, mam nadzieje ze znowu zmienisz zdanie ;) jak dla mnie zadyma swiateczna byla zabawna i calkiem milo sledzilem jej losy po powrocie ze swiat :D zeby sie obrazac i odchodzic
hej koledzy nie klocmy sie - kazdy z nas popelnia bledy, a klocenie sie o czyjas klotnie to juz paranoja ;p |
a ja i tak nie wiem o co chodzi z Piternielem ... choc mam 1290 postow i na forum siedze od 03-03-2003 ^_^ :D ^_^
|
Cytat:
|
@andrzejj9
ja juz kumam ... zajrzyj do pierwszego tematu o Piternielu ... zalozonego przez Wilkolaka |
Cytat:
|
Ja proponuję zasięgnąć informacji u żródła: Dwa dyski czy 1 ?, potem post, który powinien sie nazywać kij w mrowisku, czyli Jak wywaliś Piterniela z forum, no i na końcu, w efekcie tego poprzedniego powstał ten topic, międzyczasie jeszcze była ankieta, ale całe szczęście ze ktoś ją usunął.[/I]
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |