Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   żegnam (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnam-31922/)

Sprezyn 29.02.2004 15:35

mod powinien byc bezstronny i niewidoczny jak Thanatos.
Mam nadzieje, ze grupa trzymajaca wladze wytypuje
odpowiednie osoby (dlaczego to forum mi sie ciagle odswieza???!!!)

paja 29.02.2004 15:26

hmm szkoda, że SIDa nie będzie już ;( myślę sobie że to nie będzie już to samo forum ale zobaczymy SIDu może i był zły ale najlepszy tylko on wśród wszystkich moderatorów budził we mnie respekt!!

Patrixs masz rację ja też będe głosować na CIAPKA jeśli tylko się zgłosi1

Patrixs 29.02.2004 14:48

Chciałem, zgłosić kandydature Ciapka na moderatora forum. Zakładając ankiete czy coś w tym stylu proszę nie zapomnieć umieścić go na niej.

Pozdrawiam

szef działu promocji "Ciapek Modem"
Patrixs

Banana Coctail 29.02.2004 13:11

Żegnaj Sid szkoda, że w atmosferze sporów i kłutni (min. ze mną).
Nie będzie jush Wielmożnego Złego Pana Admina oraz Admina.
Jeszcz raz żegnaj.

CIAPEK 29.02.2004 12:42

Cytat:

Napisany przez BD
Na spokojnie przygotujemy kilka propozycji na moderatorow. Nastepnie oglosimy ankiete i sami wybierzecie moderatora(ow). Mysle, ze to optymalne rozwiazanie bo ja nie mam zamiaru nikogo wam wciskac na sile.

moda to wy lepiej sobie sami wybierzcie, chociaż szczerze powiem, że niejeden zwykły user zna to forum lepiej niż "góra" razem wzięta. Ciekawe jak to będzie jak będą wybierać moda szczeniaki niekiedy zaglądający tu raz na miesiąc, nie wiem nie wiem, zobaczy sie...

Sid odszedł, forum dużo traci, lepszego moda nie ma i nie było, a czy będzie też wątpie :(.
A co do palenia mostów za sobą jak pisał BD to może Sid miał swoje powody, utrzymuje z Sidem kontakt na GG, nie znam go na wylot, ale znam na tyle żeby módz powiedzieć, że trzymam jego strone.

KarolluZ 29.02.2004 12:38

Cytat:

Napisany przez eloise
ja uważam, że wraz z nim odszedł kawałek forum, a takich kawałków było więcej...

Święta racja... Szkoda, że SID odchodzi... Wiadomo, że ten kto będzie następny nie zastąpi SIDa... Teraz to dopiero nastąpi chaos na forum... SID, zaglądaj tu czasem, nawet częściej niż czasem....zawsze tu będziesz mile widziany...

-Kowalik- 29.02.2004 12:05

Cytat:

Napisany przez Gregg
Bycie administratorem w jednym serwisie i czynne udzielanie się w konkurencyjnym jest dwuznaczne moralnie. Nawet kodeks pracy zna pojęcie konkurencji. Każdy ma prawo robić co chce i odwiedzać dowolne witryny. A nawet brać czynny udział w ich tworzeniu. Ale czy to oznacza, że musi od razu mieć uprawnienia administratora i dostęp do poufnych treści?

Qrde, niech ktos mi powie ze nie ma w tym racji - prawdy... Sid, bez (ż)aluzji mysle ze kazdy by sie zdenerwowal.

rycho 29.02.2004 11:34

Cytat:

Napisany przez eloise
ja uważam, że wraz z nim odszedł kawałek forum, a takich kawałków było więcej...

Sid to (był jest)prawdziwy rodzynek mimo że rodzynków nie tolerował.

rycho

eloise 29.02.2004 11:03

woitas 29.02.2004 10:34

panowie: zachowujecie się jak dzieci.
uszanujmy się nawzajem i pożegnajmy bez zgrzytów.
kłótnie nigdy do niczego dobrego nie prowadzą.

było mineło.
dajcie sobie siana.

-Sid-The-Rat=> 29.02.2004 10:29

widze ze jednak zwykly user nie moze napisac tego na co ma ochote

dlaczego zniknely wszystkie linki do cdrlabu? [nie tylko moje]

BD 29.02.2004 03:16

Zorg dokladnie tez to zaobserwowalem ze ludzie nie potrafia odejsc i zostawic po sobie dobrego wspomnienia. Zawsze na koniec musza sie popisac i spalic mosty.

Nie bardzo to rozumiem

====================

mr_spock - tak wlasnie bedzie !

zorg 29.02.2004 02:36

za kazdym razem i na kazdym boardzie , jest to samo jak ktos odchodzi !
nie rozumiem dlaczego tak jest ??? moze ludzie za mlodzi czy jak
nie ma co sie obrazac !!!! to jest tylko internet

ps. a czlowiekiem trzeba byc wszedzie !! i nie palic mostow za soba

mr_spock 29.02.2004 02:28

BD - to musi byc madra i przemyslana decyzja. Osoba ktora wie o co chodzi i przy okazji jest lubiana. Ktos kto bedzie nie tyle udzielal sie gdzie popadnie i jago "wielki zly admin" wymadrzal na lewo i prawo.
W przeciwnym razie wpadniemy z deszczu pod rynne...

Swojej kandydatury nie wysowam, mimow ze juz dlugo tu jestem. -Jesli ktos mnie zaproponuje to sie nie obrarze- ;) :D

BD 29.02.2004 01:21

Na spokojnie przygotujemy kilka propozycji na moderatorow. Nastepnie oglosimy ankiete i sami wybierzecie moderatora(ow). Mysle, ze to optymalne rozwiazanie bo ja nie mam zamiaru nikogo wam wciskac na sile.

SEBAW 29.02.2004 01:15

Widze, że powstaje konkurencja o stanowisko SID'a. Ciekawe kto wygra, jeśli takie coś nastąpi.

-Kowalik- 29.02.2004 01:04

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
z dniem dzisiejszym opuszczam stanowisko admina i moderatora tego forum [decyzje podjeto za mnie - ale jestem z tego zadowolony]

milo bylo, pewnie bede tu zagladal

jak pewnie wiecie zajmuje sie teraz czym innym i jakby byl jakis problem to tam mnie znajdziecie

naturalnie sluze pomoca na gg - ci co probowali wiedza ze zawsze pomagam

milo bylo

Ale jaja, ale jaja... czlowiek wraca z pracy a tu taka rewolucja ;) :wow:
Nic to, Sid trzym sie ramy [joke]
W zwiazku z wolnym etatem zglaszam swoja kandydature na "wielkiego i zlego" moda ;) :D :D :D :D :fiu:

Clackier 29.02.2004 00:56

Szkoda drogi SIDU ze odchodzi. :(
Co prawda na forum jestem pare miesiecy, ale zdazylem Go polubic.

Podobnie jak Remix uwazam go za bardzo ciekawa i wartosciowa osobe.

Kasprzak 28.02.2004 22:08

Wlasnie zobaczylem topic...
Szkoda, jestes bardzo pomocny,duzo wniosles w to forum,byles bdb modem. Odwiedzaj czasami,jako zwykly user i pisz posty :)
Mysle ze moge sie kontaktowac jak zawsze w "pilnych" sprawach :)

@wlasnie:Co do moderatora :) hm...kandydature trzeba zglosic? :)

Tribunal 28.02.2004 19:56

Coż SID zeganam nie powiem bo napewno sie jeszcze wszyscy spotakmy...

MacGyver 28.02.2004 19:56

Kurcze Sidu będzie nam Cie brakowało :smutny:

Remix 28.02.2004 19:29

Witam!

Zwolnilo sie miejsce Moderatora? macie juz kandydatow? - z ciekawosci pytam.
Nie ciesze sie z tego, ze Sid odchodzi, bo uwazam go za wartosciowego czlowieka, ale zgadzam sie z tym, ze nie mozna grac w dwoch druzynach na raz.

Bartez 28.02.2004 19:25

Cytat:

predzej uwierzylbym Grobelnemu niz w to ze moge wrocic

hipokryzji, zaklamania nie znosze

do zobaczenia u konkurencji :)

milo bylo, ale wybrales jak wybrales... wiec zegnaj
a co do hipokryzji i zaklamania, to nie wiesz co tu sie dzialo wczesniej, wiec sie nie wypowiadaj

mr_spock 28.02.2004 18:44

Mysle, ze to co w tej chwili uprawia Sid jest nienamiejscu, nawet jako zart.
Raczej napewno sie z toba nie spotkam u konkurencji
:blee:

Gregg 28.02.2004 18:39

Cytat:

Święta racja. Widocznie BD chciał Ci (nieco niezręcznie) osłodzić konsekwencje podjetej decyzji, której samodzielnie podjąć nie chciałeś. A może chciał Ci dać jeszcze możliwość zadeklarowania się po którejś ze stron. Wybrałeś - co sam przyznajesz - konkurencję.

Powodzenia.

-Sid-The-Rat=> 28.02.2004 18:34

jako zwykly user powiem ze cdrlab - zajzyj spotkasz starych znajomych :D

Pawel_k 28.02.2004 18:32

a jak sie ta konkurencja nazywa ;)

-Sid-The-Rat=> 28.02.2004 18:19

kraluk 28.02.2004 18:02

Szkoda, będzie mi brakowało starego poczciwego Sida... :(

grzeniu 28.02.2004 17:49

Wsio poniatno...tak czy owak szkoda.

Gregg 28.02.2004 17:22

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Chmm dosc betonowe stanowisko, tak teraz sie zastanawiam czy dotyczy ono tez zwyklych userow.
I znowu smutno sie zrobilo. :(

Bycie administratorem w jednym serwisie i czynne udzielanie się w konkurencyjnym jest dwuznaczne moralnie. Nawet kodeks pracy zna pojęcie konkurencji. Każdy ma prawo robić co chce i odwiedzać dowolne witryny. A nawet brać czynny udział w ich tworzeniu. Ale czy to oznacza, że musi od razu mieć uprawnienia administratora i dostęp do poufnych treści?

BD 28.02.2004 17:19

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Chmm dosc betonowe stanowisko, tak teraz sie zastanawiam czy dotyczy ono tez zwyklych userow.

Nie ma nic wspolnego z userami - kazdy zwykly user ma prawo robic co mu sie podoba.

grzeniu 28.02.2004 17:11

Cytat:

Napisany przez BD
... Nie uwazam rowniez ze moja prosba o wybranie druzyny w ktorej grasz byla czyms nie na miejscu.

Jezeli zmienisz zdanie mozesz wrocic!

BD 28.02.2004 16:50

SID szkoda, ze nie napisales, ze decyzje podjales sam. Odejscie to twoj wybor. Nie uwazam rowniez ze moja prosba o wybranie druzyny w ktorej grasz byla czyms nie na miejscu.

Jezeli zmienisz zdanie mozesz wrocic!

-Sid-The-Rat=> 28.02.2004 16:42

zegnam

z dniem dzisiejszym opuszczam stanowisko admina i moderatora tego forum [decyzje podjeto za mnie - ale jestem z tego zadowolony]

milo bylo, pewnie bede tu zagladal

jak pewnie wiecie zajmuje sie teraz czym innym i jakby byl jakis problem to tam mnie znajdziecie

naturalnie sluze pomoca na gg - ci co probowali wiedza ze zawsze pomagam

milo bylo

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46.