![]() |
Szkoda mallow...
napewno duzo wniosles do forum. Nie jest napewno za pozno :D Po co odchodzic, zagladaj tutaj...nie musisz przeciez codziennie pisac, jest tylko paru takich userow co moze zdarzy im sie napisac codziennie na bank. Sam mam okresy ze np. nie zagladam przez tydzien a weekend poczytam i cos odpisze. Zastanow sie...Nie namawiam, ale szkoda zebys odszedl...podobno nowi przychodza, a starzy odchodza, tylko czasami jak ci nowi wejda to potrzebuja zeby ci starzy ich kopneli w conieco;] @bakupl:mogles sie troche postarac. |
@mallow troche przesadzasz ale jezeli jest taka twoja wola to trudno choc jestes spoko gosc ale trzeba sie czasem z tym pogodzic ze nie zawsze jest tak jak tego chcesz :) ale nie mozna sie poddawac
|
mallow ! ... forum stanie się częściowo puste, przynajmniej dla mnie.
Szanuje Twoją decyzje ale przemyśl jeszcze raz to :) ...a jeśli to ostateczna Twoja decyzja to życzę Ci wszystkiego Dobrego w życiu :piwo: |
Maciej, w razie co w zabezpieczeniach mozesz sobie o mnie przypomniec ;) Mnie tez jakos pusto bedzie...
No panowie... godzina 0 wybija, czas sie zegnac i nacisnac przycisk wyloguj. Zycze wam pomyslnosci i powdzenia na forum... Poza tym, wiecie gdzie mnie szukac :) [czesto siedze ukryty na GG, wiec w razie czego walcie smialo byle nie po oczach, jak to mawial Sayan] I dajcie znac jak sie cos zmieni... Bycmoze wroce...... Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim, byliscie jak rodzina :) Pozdrawiam, [mAllOw] |
Cytat:
Ku**a ten post nadaje sie do jakiegoś dramatu a ta odpowiedz to już wogule. Dobrze ze dziewczyny tego nie czytają bo by sie rozbeczały. No istny thiller....... P.S.-Wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia (ale i tak wiem ze tu wrucisz. Wszyscy wracają) :-))))) pozdro |
Naprawdę szkoda, że rezygnujesz z życia forum @Mallow, szkoda tracić takich wartościowych użytkowników jak Ty...
Mam nadzieje że jeszcze się spotkamy, jeśli nie na tym forum to może na innym :) Do zobaczenia! |
jedni odchodzą, inni przychodzą... takie jest życie.
może to i lepiej. wszak nie ma nic gorzego od nudy i monotonii. gdyby na forum przebywali jedni i ci sami ludzie, zaczęłoby przypominać stare znudzone sobą małżeństwo, które łączy jedynie wspólny adres, kuchnia i łazienka. tak więc żegnaj... |
Każdy człowiek ma swoje prawa i trzeba je uszanowac, wiec jesli postaniowles zrobic sobie chwile (dluzsza) przerwy - to niech tak bedzie ;)
Ja praktykuje cos takiego. Jesli dany temat/post/topic* mnie nie interesuje to poprostu go nie czytam, choc trzeba przyznac, ze sa ostatnio klopoty ze znalezieniem ciekawego watku - rzeczywiscie trzeba bedzie sie cofac do archiwum jak tak sie dalej potoczy sprawa :| Domyslam sie, ze Mallow mial na mysli dzial off-topic, przynajmniej ja tak to odbieram, pozatym sam prawde mowiac zagladam jedynie do tego wlasnie dzialu. Wydaje mi sie, ze posiada(ł???) on taki specyficzny klimat, przyzwyczailem sie do stalych userow itd itp - mysle, ze wiekszosc ma takie odczucia. No nic, to byl taki maly OT z mojej strony 8 ) Tak wiec do zobaczenia Mallow;) *-niepotrzebne skreslic. |
I can see clearly now, a painful vision indeed An attack on hallowed ground, from high above Alien to us, the species known as man A serious threat, in the eyes of the Elder So heed my warning, before our own existence falls near extinct Our culture is lost in ancient mystery, covered in the sands of time A sacred few survive the massacre this night In secret they will meet a new society Ten thousand years from now, a child will be born I've seen the vision, the writing on the wall He'll walk the Earth, two thousand years or more Paving the way, for mankind's fall So there is hope you see, but we must act with great speed Assemble the chosen, the ones to lead, and morph them in the likeness of man Oppressed for centuries, await the prophecy The child will set us free, reclaim it rightfully We'll take their identity and live among them free All the while, plotting events that mold their history We'll build the perfect beast with the knowledge that they seek If it takes ten thousand years, we never will retreat Assassins we will be, through human history Jesus Christ to Kennedy, the Domino Decree Disciples of the Watch, prepare the coming curse If it takes ten thousand years, we never will retreat And so, our world is doomed, we'll lay claim again some day There is hope, in the birth of one, so many centuries away - "Prophecy" Iced Earth Slowa typu 'ludzkosc' zastapic przez forum/spolecznosc forumowa Jakos ten text mi tu pasuje :'( |
Trudno,
ale darujcie sobie i jemu tekstow "zostan, zostan" po co? podjal decyzje i tyle Czy uwazacie, ze tez bedziecie tu za jakis czas? Jedni maja dosc, inny nie maja wyboru. Ja tez nie wiem, czy bede tu za miesiac - mowie serio. Byc moze bede zmienial miejsce zamieszkania, nie wiem jak bedzie z netem Trzeba zyc, a nie bujac sie tylko w wirtualnym swiecie... Studia, praca, zona, dziecko - oby nie wszysko jednoczesnie :| |
Witam!
mallow szkoda, ze tak postanowiles, ale zawsze jestes tu mile widziany :) Dzieki za wszystko mallow. |
Cytat:
|
Trzymaj się i zajrzyj tu jeszcze koniecznie 8 )
|
dozoba... i mam nadzieje, że wrócisz...
|
pozdo mallow
moze zajzysz do sasiedniego miasteczka na dluzej :> w kazdym razie szkoda i mnie zastanawiaja tematy pozegnalne - swiadcza raczej o tym ze nie chce sie czlowiek zegnac z tym forum, ktoremu poswiecil mnostwo czasu... pozdro i 3m sie ciplo :) niewatpliwie jeszcze nie raz sie w otchlani net spotkamy :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:43. |