![]() |
ten płaski wystający kawałek metalu zeszlifuj do równości ,
kup obejmę do tłumików itp na odpowiedni lub podobny rozmiar załóż na rurę a w miejscu dziurek przewierć wyszlifowany kawałek metalu i skręć śruba do mebli dwustronnie grzybkową , całość pomaluj chromem w spraju [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/994/obraz001hb.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Cytat:
no może kupno nowego łóżka i tak ostro sexić się tylko na podłodze |
- Deckard - jeden który mnie zrozumiał.
|
Reasumując - mam przesrane? :)
I bez insynuacji mi tutaj proszę, świnki małe :P. Skoro już o kobietach mowa to pokazałbym swoją, ale pewno w mig zdjęcie po sieci by poszło... ;-) |
Pokazuj.
Młodym będąc.... rodzice mojej dziouchy wyjechali i byłem u nich.... a gdy szanowna Mama wróciła, zapytała czemu w jej łóżku zmieniliśmy pościel :) Nie popełnij tego błędu :) |
Jak to przesrane? Konieczność użycia wiertarki/wkrętarki nie oznacza jeszcze, że jest źle :P
Ta obejma to dobry pomysł. Tak się zastanawiam, czy ten metalowy uchwyt jest na tyle mocny, żeby dobrze taką obejmę utrzymał. Jeśli nie, to można pomyśleć o jakimś dodatkowym elemencie (kątowniku czy coś w tym stylu?) przykręconym dodatkowo do płyty łóżka - i od niego jeszcze jedna obejma. Jeśli rura by się obracała - dodatkowo jeszcze pomyśleć o przyspawaniu tej obejmy do rury -to już nieco większy problem, ale zawsze można spróbować od kogoś spawarkę pożyczyć. |
Obejmy do rur, z gumą i śrubą :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |