![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, jakie są ustawienia, bo nie bawiłem się aż tak tym laptopem. Firewalla sprawdziłem i wtedy, ale nawet jego wyłączanie nic nie dawało. Zmieniać ustawień internetowych nie chcę, także z tego powodu, że - jak napisałem wcześniej - na tym samym komputerze, ale w domu, gdzie również jest internet radiowy, wszystko działa bez problemu.
Przy najbliższej okazji dowiem się, czy czegoś nie udało się zrobić, a jeśli nie, to spróbuję jeszcze raz się temu przyjrzeć. W każdym razie za bardzo ingerować w komputer nie chcę, bo nie mam takiego kontaktu z właścicielem, żeby w razie czego móc to szybko odkręcić.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Staly poszukiwacz
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
To jesli jzu uzywasz WZC to utworz dodatkowy profil z wszystkimi ustawieniami na AUTO tnz przypisywanymi przez DHCP, Na moj rozum to mozesz miec stale IP, ktore jest nie kompatybilne z uczelnianym, bo jka sam mowisz "w domu dziala"
Laptop moze byc na masce sieci 255.255.255.0 - dom a uczelnia moze byc na 255.255.254 i juz jest problem a takze twoje ip moze byc z rzedu 192.168.xxx.xxx a uczelnaine 10.0.xxx.xxx lub 17.xxx.xxx.xxx, i z tad problemy, sprawdz ustwienia tego laptopa to da ci odpowiedz odrazu co jest grane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|