Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zespół rockowy - co i jak? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zespol-rockowy-co-jak-35316/)

Macio.Men 29.05.2004 16:12

Popkorna słucha każdy dzieciak uważający się za wielkiego i złego metalowca, który sam nie wie co mówi.

Bądź co bądź śmieszna sprawa. Idę sobię do szkoły a tam dosłownie kupa dzieciaków obnoszących się w Nirwanach, Popkornach, nowych Metallikach, Likin Parkach i takie tam. Straszne jajca z tych dzieci odchodzą. Weźmy np. sytuację: stoję sobie na korytarzu i podchodzi do mnie taka jedna "młodociana metalówa" w Popkornie i się pyta:

- Hej cześć jestem Ania. Słuchaj mam sprawę. Mój chłopak ma niedługo urodziny, wiesz on też słucha ciężkiej muzyki typu Korn itp., i się zastanawiam co mu kupić, jaką płytę. Polecisz coś? - patrzę na nią jednocześnie z politowaniem, z zaskoczeniem i z rozbawieniem ("ciężka muzyka" :D). No to myślę co tu jej powiedzieć.
- No to może Deep Purple "Bananas"? - mówię.
- Hmm a co to jest? Tzn. gatunek.
- To techno jest.
- Aaaa to nie. - odeszła.

Jak widać... zresztą widać co widać :). Żałosne i tyle. Wielka pani hard'n'heavy nie wiedziała co to Deep Purple :). Śmieszni są tacy ludzie ;).

mr_spock 29.05.2004 16:24

dajcie na luz... to sie nawet zle czyta ;)
a komus moze sie przykto zrobic i zrazi sie do forum

Macio.Men 29.05.2004 16:30

Racja. Trochę przesadziłem.

Odpuszczam :).

mr_spock 29.05.2004 16:36

:zespol:

Jak widac na zalaczonym obrazku, nie zawsze musi byc bas :P

MacGyver 29.05.2004 16:40

Cytat:

Napisany przez mr_spock
:zespol:

Jak widac na zalaczonym obrazku, nie zawsze musi byc bas :P

hehe :haha: ale mamy frajde z nowych emotek ;) :jupi_pet:

mr_spock 29.05.2004 16:44

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hehe :haha: ale mamy frajde z nowych emotek ;) :jupi_pet:

:tak!:
:)

mqy 29.05.2004 18:56

Cytat:

Napisany przez macio.men
Popkorna słucha każdy dzieciak uważający się za wielkiego i złego metalowca, który sam nie wie co mówi.

Bądź co bądź śmieszna sprawa. Idę sobię do szkoły a tam dosłownie kupa dzieciaków obnoszących się w Nirwanach, Popkornach, nowych Metallikach, Likin Parkach i takie tam. Straszne jajca z tych dzieci odchodzą. Weźmy np. sytuację: stoję sobie na korytarzu i podchodzi do mnie taka jedna "młodociana metalówa" w Popkornie i się pyta:

- Hej cześć jestem Ania. Słuchaj mam sprawę. Mój chłopak ma niedługo urodziny, wiesz on też słucha ciężkiej muzyki typu Korn itp., i się zastanawiam co mu kupić, jaką płytę. Polecisz coś? - patrzę na nią jednocześnie z politowaniem, z zaskoczeniem i z rozbawieniem ("ciężka muzyka" :D). No to myślę co tu jej powiedzieć.
- No to może Deep Purple "Bananas"? - mówię.
- Hmm a co to jest? Tzn. gatunek.
- To techno jest.
- Aaaa to nie. - odeszła.

Jak widać... zresztą widać co widać :). Żałosne i tyle. Wielka pani hard'n'heavy nie wiedziała co to Deep Purple :). Śmieszni są tacy ludzie ;).

Ej ja od DP, zaczynalem, do Banabas[choc mam w kolekcji] nie jestem do konca przekonany to jest jusz calkiem inny zaspol, nie te organy
co np. w Child In Time...
A tych ktorzy nie znaja klasyki :jeep: [przejedziemy] :jupi_pet:

Macio.Men 29.05.2004 19:03

"Bananas" to było pierwsze co mi wpadło do głowy. Z Purpli najbardziej lubię "In Rock" albo "Perfect Strangers" (chodzi o albumy oczywiście).

mqy 29.05.2004 19:06

Cytat:

Napisany przez macio.men
"Bananas" to było pierwsze co mi wpadło do głowy. Z Purpli najbardziej lubię "In Rock" albo "Perfect Strangers" (chodzi o albumy oczywiście).

Ja tez "In Rock", "Perfect Strangers" nie slyszalem.... :bicz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29.