![]() |
Cytat:
www.pcprojekt.pl jako pierwszy sklep w polsce sprzedaje je jedynie w zestawach. Nie wiem jak teraz jest. Na allegro juz chyba mozna je spotkac. |
Cytat:
A tak na poważnie - jak już ktoś napisał - dla tych zastosowań, które podałeś - jest to zdecydowanie za dobry komputer - jeśli jednak nie jesteś zwolennikiem częstych modernizacji i chcesz, aby Ci posłużył kilka lat - to na pewno tak będzie. Kolega niecałe trzy lata temu kupił też - jak na tamten czas - zbyt dobry komputer - i zaletą tego było to, że nadal jest on wystarczający prawie do wszystkiego- jedynie wymienił nagrywarkę na DVD. A czyżbym nie widział w zestawie napędu DVD ?? Co prawda nagrywarka go zastąpi, ale to mniej wygodne (i szkoda nagrywarki). I jak już chcesz tyle wydać - to może większy dysk niż 120 ?? - choć nie wiem czy z tymi większymi nie ma problemów. Pozdrawiam ro29 |
nie bierz historycznej Benq 1625, wez 1650(5) (powinna byc lada dzien w sklepach)
jak komp ma byc na lata to wez 1x 1024MB Twinmos, + drugie tyle, albo przynajmniej + 512MB Twinmos |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
za 2100 to mozna szlozyc cos duzo lepszego
|
Masz racje przy sprzecie za 400 zl to raczej sie nie pobawizs.Odradzam nagrywanie przy gg lub dc++, bo plyty beda sie kaszanily. Twinmosy sa w proline.pl po 150 zl i tam patrz na ceny.Ogolnie do wielozadaniowosci moze byc.
|
Za tą cene masz mniej więcej:
Sempron s939 3000+ ~360zł Pamięć RAM PDP Patriot signature KH ~360zł Płyta głowna: albo asus a8n-e lub coś innego nie komentuje dalej :P (ASUS 360zł) |
Cytat:
|
raczej zlom za 400zl niewystarczy,mam pentiuma 600 256ram i grafika 32 a niemoge miec wlaczonego dc++ 3 klony gg internet i winampa przy XP i chce by komp wystarczyl na kilka lat a nie na kilka miesiecy i przyokazji zeby byl dooobry!
p.s. wiesz ze zasmiecasz forum?:Ppiszesz nie na temat;) dysk nie 80gb tuylko 120gb, zle popatrzylem:) a co z tym procesorem? ktory jest lepszy? |
Cytat:
Co to za cena jak dla mnie to za drogo za 80 GB |
Cytat:
|
sorki zapomnialem:/.
ogladania filmow i korzystania z netu głownie, zeby sie np ogladac film przy wlaczonym gg i/lub dc++(program p2p) 2 klony gg+internet explorer+winamp nagrywanie plyt przy gg lub dc++ czyli tak zeby mozna bylo robic pare rzeczy,granie odpada |
do jakich zastosowań ma byc używany ten komp?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |