![]() |
Pewnie reforme mieli ;)
|
Kurde ale sypie. Miasto zakorkowane. Stary stoi już w korku za Siewierzem 1,5 h, a drogowców jak nie było tak nie ma.
W Zabrzu, gdzie mieszkam, wystawiono tablice że podczas zimy w mieście jest ograniczone posypywanie środkami chemicznymi. Dzięki temu nie widziałem od tygodnia ani jednej piaskarki :) Jak byłem w zeszłym miesiącu w Niemczech zaczął padać śnieg. Po przejechaniu 10 km na autostradzie pojawiło się tyle płógów, że w Polsce na parkingach nawet tyle nie stoi. Poruszały się w kawalkadzie tam i z powrotem, pozostawiając czarną jezdnię. Edwardo tam posypują jak pada a nie jak spadnie :) |
Cytat:
@ Piterniel Wiem i o to mi chodziło :spoko: ;) |
Cytat:
|
Każdy Off-topic Off-topica jest zawsze choć troche zbliżony do prawdziwego tematu. W końcu ciagle w tle widać śnieg i zime :P:P
PS. Postaram się zachęcić siostry i niesiostry do rejestracji i może pisania ?:) |
@Piter, zarejestruj siostrę i "niesiostrę" na naszym forum. Pisałeś, że niezainteresowana...ale może jednak ??? :) ;p ;)
Qrde, a temat miał byc o zimie ;p :P |
Chciałeś to zamieniłem te 2 fotki śniegu na niesiostry :)
|
Cytat:
Wolę niesiostrę od śniegu ;) |
Przyjmujemy zapisy na zdjęcia "niesiostrzyczek".
Wszystko tutaj :P :P Ja jutro jade do Krakowa/Rabki/Zakopanego i mnie nie będzie. Myśle, że jak wróce zaopatrzycie mnie w te fotki :jem: Pozdrówka ;p |
Cytat:
PS Wolałbym niesiostre :D |
Kurcze u mnie caly czas pada snieg. Tyle co odsniezylem podworze to juz jest lekko zasypane.
Cytat:
gallus a skad ty to wiesz? Tez masz siostrzyczke? A moze masz "niesiostrzyczke" ;) |
Wiemy coś o siostrach :P
Fotografuje bo dawno nie było tak dużo u mnie ;) zdjęcia "niesiostry" :P http://www.members.lycos.co.uk/xplinkpld/zima/11.JPG http://www.members.lycos.co.uk/xplinkpld/zima/12.JPG |
Cytat:
PS Chyba się wybitnie nudzisz, że fotofrafujesz snieg? Eh, też bym wolał poszlajać się po sniegu niż siedzieć nad histroią i uczyć się na sprawdziań z jakiegos badziewia typu Islamska republika Iranu :'( |
Cytat:
Jeszcze lepiej by było, gdyby te dwa pozostałem zdjęcia nie przedstawiały śniegu tylko też tą "niesiostrę" ;) |
Bardziej strony typu Gadu-Gadu :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |