![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Zintegrowana grafa
Czy mi sie wydaje czy moja grafa ma 32mb lub 36mb ramu. Sprawdźcie i mi powiedzcie. Dodam też że na sterach dołączonych do kompa na płycie wykrywało mi 16mb albo 18mb(GTA3 i Vice City mi nie chodziły a po zmianie na najnowsze chodzą mi lepiej niż na kompie mojego kuzola który ma Durona650mhz, 64 ramu, i rive m64pro 32mb). Czy to stery tak działają na moją karte graficzną?? Z góry dzięki za odpowiedzi.
P.S Dodaje screena z SiSoft Sandry 2002
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Z kartami graf.Zintegrowanymi to jest tak: ty masz podstawowej video 4Mb,reszte zabiera ci z ramu podstawowego i tu jest ból.Zobacz sobie ile masz RAM a ile ci zabiera ta karta.Nie wiem ale w biosie chyba mozna to zmieniac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
![]() |
Lopus, a mi się wydaje że nie bierze mi podstawowego ramu ponieważ niemam portu AGP, przez co producent mojej płyty głównej dodał mi osobnego ramu do karty graf.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Kolego masz plyte na intelu 810 4 mb bierze ci na "sztywno" z ramu + 32 mb dynamicznie na tekstury.
Zobacz sobie w czasie startu komputera ilosc ramu jest mniejsza o 4 mb niż masz wlozone do płyty głownej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
WeldMaster
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
![]() |
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
WeldMaster
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
RAM to nie pszczóki żeby sie sam rozmnożył
![]() Jest to prawdopodobnie tylko informacja o tym że karta ma możliwość w czasie np.uruchomionej jakies gry na pobranie max. kolejnych 32 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|