![]() |
nie przejmuj się tym całym tematem. więcej w nim dobrego zdziałałeś niż złego. wszyscy tylko mieli ubaw [i o to chodzi] a Ty już wiesz jakie reguły tu panują. baw się dobrze. więcej takich tepiców i forum będzie lepsze...
:zeby: |
Re: ortografia sie klania
Cytat:
^_^ oczywiscie zartuje - to byl twoj bojowy chrzest teraz jestes pelnoprawnym forumowiczem - witaj w rodzinie chlip chlip chyba sie wzruszylem :cool: |
Re: ortografia sie klania
Cytat:
pOsdRufkA ;) :piwo: |
ortografia sie klania
Tak zescie dolozyli ze teraz bede mial stresy zeby cokolwiek napisac. :glaszcze:
|
Re: Zkad cdrinfo.pl
Cytat:
a tak serio to Bartez juz powiedzial rownie dobrze moglo by byc z pcimia - fajna miejscowosc tak w ogole - cdrinfo jest tam gdzie jest serwer a serwer jest tam gdzie jest ..... :) wlasciciel serwera ;) |
Cytat:
chodzilo mi o ortografie :blee: wedytuje sobie posta i nikt niezauwazy :D :D |
Cytat:
:D |
no fłaśińe . lódźe śem męczom ze swojimi problemami a tó takie iaia robiom sobie. tfu nieładnie.;)
|
lódźe skonićcie te nięgramotyczne wypoćny ;)
niektorzy ludzie maja problemy z ortografia (a nie gramatyka :D ) a wy tu sobie jaja robicie :blee: |
Cytat:
|
niesamowite ilerz to błenduf człowiek morze popelnić piszonc posta. tżeba uwarzać na to co siem pisze i to kątrolować
|
Cytat:
I żeby to było ostatni raz ;) :D |
z tobą jest wszystko w porządku. ja niedoczytałem
|
oj przemas późno jest i nie zwróciłeś chyba uwagi, iż było to nawiązanie do 1 postu... chyba, że ja już nie trybie
|
a mnie w tym wszystkim uderza jedna rzecz: dlaczego piszecie zkąd??? w języku polskim chcąd zapytać o pochodzenie używa się wyrazu SKĄD
i żeby mi to było po raz ostatni :zeby: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:35. |