Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zkad cdrinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zkad-cdrinfo-pl-15575/)

przemas 19.01.2003 20:08

nie przejmuj się tym całym tematem. więcej w nim dobrego zdziałałeś niż złego. wszyscy tylko mieli ubaw [i o to chodzi] a Ty już wiesz jakie reguły tu panują. baw się dobrze. więcej takich tepiców i forum będzie lepsze...
:zeby:

Majonez 19.01.2003 19:36

Re: ortografia sie klania

Cytat:

zorg napisa***322;(a)
Tak zescie dolozyli ze teraz bede mial stresy zeby cokolwiek napisac. :glaszcze:
hehehe to taka tradycja na forum dowal komus za nim on ci dowali tym razem byli szybsi od ciebie ale nastepnym razem ....
^_^

oczywiscie zartuje - to byl twoj bojowy chrzest teraz jestes pelnoprawnym forumowiczem - witaj w rodzinie chlip chlip chyba sie wzruszylem :cool:

TOMMYx 19.01.2003 18:50

Re: ortografia sie klania

Cytat:

zorg napisa***322;(a)
Tak zescie dolozyli ze teraz bede mial stresy zeby cokolwiek napisac. :glaszcze:
E tam, nie przejmuj się, to są tylko szczegóły. Liczy się treść a nie ortografia :) 8-)

pOsdRufkA ;) :piwo:

zorg 19.01.2003 17:57

ortografia sie klania

Majonez 19.01.2003 16:17

Re: Zkad cdrinfo.pl

Cytat:

zorg napisa***322;(a)
myslalem ze Krakow albo Wroclaw a to Tarnow,ciekawe:P
skad cdrinfo.pl ano to proste "z kątowni" :)
a tak serio to Bartez juz powiedzial rownie dobrze moglo by byc z pcimia - fajna miejscowosc tak w ogole - cdrinfo jest tam gdzie jest serwer a serwer jest tam gdzie jest ..... :) wlasciciel serwera ;)

Pawel_k 19.01.2003 16:00

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
hehe - gramatyke to oni maja dobra w tych postach - tylko ortografia jakby po polkwartewce czegos ciezkiego...

:D

:zawstydz: napisalem gramatyke :sciana:
chodzilo mi o ortografie :blee:
wedytuje sobie posta i nikt niezauwazy :D :D

-Sid-The-Rat=> 19.01.2003 15:54

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
lódźe skonićcie te nięgramotyczne wypoćny ;)
niektorzy ludzie maja problemy z gramatyka a wy tu sobie jaja robicie :blee:

hehe - gramatyke to oni maja dobra w tych postach - tylko ortografia jakby po polkwartewce czegos ciezkiego...

:D

Sniper 19.01.2003 14:45

no fłaśińe . lódźe śem męczom ze swojimi problemami a tó takie iaia robiom sobie. tfu nieładnie.;)

Pawel_k 19.01.2003 14:11

lódźe skonićcie te nięgramotyczne wypoćny ;)
niektorzy ludzie maja problemy z ortografia (a nie gramatyka :D ) a wy tu sobie jaja robicie :blee:

TOMMYx 19.01.2003 13:57

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
niesamowite ilerz to błenduf człowiek morze popelnić piszonc posta. tżeba uwarzać na to co siem pisze i to kątrolować
Żeczywiście, to prafda, ale curz, jesteśmy fkońcu tylko lódziami ;) :)

przemas 19.01.2003 12:26

niesamowite ilerz to błenduf człowiek morze popelnić piszonc posta. tżeba uwarzać na to co siem pisze i to kątrolować

TOMMYx 19.01.2003 05:11

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
a mnie w tym wszystkim uderza jedna rzecz: dlaczego piszecie zkąd??? w języku polskim chcąd zapytać o pochodzenie używa się wyrazu SKĄD

i żeby mi to było po raz ostatni :zeby:

Nie "chcąd" tylko "chcąc" :czytaj: :)
I żeby to było ostatni raz ;) :D

przemas 19.01.2003 04:28

z tobą jest wszystko w porządku. ja niedoczytałem

Sniper 19.01.2003 04:09

oj przemas późno jest i nie zwróciłeś chyba uwagi, iż było to nawiązanie do 1 postu... chyba, że ja już nie trybie

przemas 19.01.2003 03:38

a mnie w tym wszystkim uderza jedna rzecz: dlaczego piszecie zkąd??? w języku polskim chcąd zapytać o pochodzenie używa się wyrazu SKĄD

i żeby mi to było po raz ostatni :zeby:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:35.