![]() |
Mam już wszystko:jupi:
|
Wystawiłem ponownie swoje zdjęcia na FTP-ie.
|
A mi jeszcze z milion, właśnie się zabieram...
Może by tak skorzystać z tego rapitszarę ałto dołnlołader? :hmm: |
Mnie jeszcze zostały 24 foty do zassania :)
|
Cytat:
|
Bartez, musisz uaktualnić grupę "zlotowicze" ;)
|
@Aga - polecam rapidshare auto downloader :spoko:
Wklejasz wszystkie linki, a program sam dba już o wszystkie limity itp. |
Powiedzcie mi, jakie są limity na rapidshare dla free user ? Ściągnęłam pierwszą część filmów, kiedy będę mogła ściągnąć kolejną ?
|
Haaa to sie wydało czemu tak ciezko Was było wyrwac z domku, ukrywaliscie sie przed nimi ... no ładnie.
|
|
A nie było czego ;)
Ja nawet Policję przy domku miałem, potem mieliśmy wszyscy :fiu: |
Bali się być!
Bali! |
Tak sobie patrze, czytam i wnioskuje po niektorych wypowiedziach i jakze to dokladnych analizach fotek i filmow ze niektorzy bardzo zaluja tego ze nie mogli byc ...
|
Filmy załadowane - podzieliłem je na 3 częsci, które można ściągać niezależnie:
//ciach |
Mnie już też
|
Cytat:
|
Cytat:
A któż z forumowiczów ma Canona 50D ;)? |
dziwne mi tez dziala :szczerb:
220 xxxx FTP server (SunOS 5.8) ready. User xxxx:(none)): root 331 Password required for root. Password: 230 User root logged in. ftp> pwd |
Mi działa
|
Czy ftp działa?
|
wstydzcie sie:sciana: - potem dzieci stron forumowych nie moga ogladac :sciana:
|
Cytat:
|
to wszystko zly wplyw ZLA Antoninskiego ||
|
Cytat:
|
Od kiedy to sportowcy pala cygara :wow:
Dwa, co ten zbok robi ciagle na tym filmiku - A rycho tylko na to patrzy i patrzy:P Załącznik 51933 |
cóż za znajome twarzyczki :D
|
Filmy ściągnięte. Foty Czechoja w trakcie :)
|
Rycho uaktualnil bys avatara:haha:
|
//ciach
linki do filmow, ktore wrzucilem wczesniej sa tu //ciach to by bylo wsio ode mnie :) |
Masakra:D Na Rapida będę to chyba tydzień uploadował :D
|
Cytat:
|
Cytat:
to wielkie cos to oslona przeciwsloneczna (standardowej nie zalozysz jak masz adapter Cokina zamontowany) a tam bawilem sie filtrem Star 4, stad to cale pudlo oslony p.sloneczne Cokina sa o tyle fajne, ze sa modularne - zalenie od ogniskowej mozesz miec glebsza lub plytsza jestem w ogole fanem systemu Cokina - raz kupujesz, pasuje na wszystkie obiektywy, mozliwosc winietowania minimalna itd itd |
Cytat:
Ponad 1 giga! To się będzie ściągać RUSKIROK. |
moja całość juz na FTP Melagcia załadowana :)
|
@nimal, co to jest to "coś" kwadratowego na obiektywie? Filtr szary? Wiem, że ludzie montują ale to Twoje "coś" jest dosyć grube (osłona przeciwsłoneczna??)
|
wrzucam je właśnie na ftp melagowego :)
|
Czechoj -> jeśli nie obrabiałeś jakoś swoich zdjęć, to mogę je powoli zacząć wystawiać - Laser wydobył w trakcie zlotu Twoją karte pamięci i w ten sposób mam zdjęcia (przynajmniej te z piątku i soboty, do naszego wyjazdu).
|
niestety nie mogę dostac się do melaga więc poczekam ze swoimi zdjeciami razem wychodzi ok 1,1 GB - 214 zdjęć
EDIT jest tu gdzieś popsik? EDIT II już pcham coś na melaga :) |
U mnie będzie mirror wszystkiego :)
|
btw: filmiki na moim serwku poleza min ok miesiaca
zdjec juz tam nie ma |
Uaktualniona lista zdjęć:
//ciach Uwaga: archiwa Melaga/Jarsona należy ściągać jako całość, tj. wszystkie części - inaczej się nie rozpakują. Zdjęcie krokodyla celowo usunąłem z paczki na koncie Rapidshare - w końcu przedstawia ono dom Grzenia, a ja nie czuję się upoważniony, by udostępniać go publicznie. Zdjęcie znajduje się na FTP i jest do pobrania dla uczestników zlotu. |
ssie sie juz:D
|
//ciach
jutro dojda kolejne 3 filmiki i to bedzie koniec z mojej strony (a w zasadzie z moich flashy ;p ) |
Trzeba uwazac jak sie z nim pije :D
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie wyciąć fragment zdjęcia i go powiększyć Załącznik 51931 |
|
Krokodyl chyba. :D
A ja nadal tego zdjęcia nie widziałem... |
deTerminator :>
|
Terminator!
|
Mocna ta przyprawa była, nie da się ukryć. :haha:
//ciach |
wiedziałem, że mają się ku sobie :P, a Ty to masz pozwolenie na awatara||
|
Jarson i Laser są na ftp
|
Nie miałem aparatu :( Dziecko na żagle zabrało. Mogę jakieś fotki, które córa robiła przedstawić :)
|
a Ty swoje zdjecia :D
|
Wrzucaj :)
|
wiec zdjecia usuwam i powoli wrzucam filmy
jak beda siedziec (pewnie jutro) dam linki |
Cytat:
|
A czego się spodziewałeś?
Zdjęć ssaków leśnych spod Antonina? |
W koncu ogladniete - same ZBOKI i PIJAKI:haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
//ciach
zdjecia w komplecie filmy dam jak ktos zrobi mirrora przynajmniej zdjec z Pentaxa |
Powiem tak: w zasadzie tylko Nol się spisał, bo nie kombinował, tylko po ludzku wrzucił foty na rapida. Można bez problemu ściągnąć i obejrzeć...
|
Cytat:
|
Wolę opcję Melaga lub Twojego serwera :)
|
Na razie gdzie by nie bylo i tak sie nie dopchalem :sciana:
|
Cytat:
ale dwa lata czekac, az bede mogl sciagnac :haha: zdjecia beda za godzine filmy jak chcecie? jutro na you tube? jutro do Melaga? czy za dwa dni czyszcze moj serwer i tam ZAMIAST zdjec? czy w ogole? :> |
Po pierwszej lufce, druga już nie jest na czczo!
|
Na czczo?
|
Cytat:
|
Obejrzałem fotki. Pops miał najczęściej przechył w prawo. Reszta nie lepiej. :haha: :mruga:
|
przyznawać się kto F8 wciska dla zabawy :klnie:
|| |
szumi narobiliscie, zamiast podeslac Bartezowi i mozna by bylo juz ogladac :sciana:
|
Wpycham, ale jak patrzę na prędkość, to lepiej na butach płyty roznosić po Polsce :)
|
moje juz leca na inny adres :) udostepnie Zlotowiczom
wiec prosba, zeby Ci, ktorych zbackupowac Nol nie zdazyl, tez wystawili, ale wepchneli na ftp znowu - udostpenimy :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jestem tylko przeraźliwy. :D
|
same, przeraźliwe zboki :sciana:
|
Tylko byście sobie stawiali! ZBOKI!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Linux to zlo
Kto zmienil usera - bo mnie nie wpuszcza nawet z domu:sciana: |
Ania Nimalowi, Ania Ani, czy Ania mi? :hmm:
Bo ja Nimalowi nie zazdroszczę wysyłania od początku... |
Ania też zazdrości? :O :P
|
Mnie nie było w momencie zbrodni przy komputerze...
W wolnej chwili wrzucę jeszcze raz zdjęcia na ftp. Nie zazdroszczę tylko nimalowi ;) |
Nol, udalo Ci sie ocalic cos jeszcze?
|
bo to gieje i pijaki ||
|
czemu zamiast zlotowicze mowicie o sobie zlamasy ||
|
Jak to wszystko czytam, to dochodzę do wniosku, że ZLOT się udał, bo nadal nie możecie zejść na ziemię :D
Ciągnę foty, z rapida Nola. |
to linux - troche mozna w uprawnieniach pogrzebac
np 774 zamiast 777 w prawach pliku ale wtedy by kazdy musial wchodzic z wlasnego logina nie wazne - stalo sie i sie nie odstanie |
Moje IP 81.190.**.***. To chyba nie ja :). Jestem trzeźwy (niestety)
|
Zetoxa za udostępnienie hasła do FTP będzie stawiał na następnym zlocie :piwo: :D
Grzeniu -> Melag nie miał wyjścia - upload zdjęć jest równoznaczny z nadaniem prawa modyfikacji plików. Nie zakładał, że ktoś z nas je wykasuje... |
Bo userowi nigdy nie daje się uprawnień do kasowania folderów/ plików na ftp!
|
O lol, dostaję PW od Melaga, patrzę, a tam zdjęcia przez kogoś wykasowane... Ku... ;/
//edit Niech się lepiej sam giej jeden przyzna... Nie wiem, niech wymyśli, że po pijaku się pomylił - cokolwiek - bo w celowe działanie wolę nie wierzyć (a raczej wolałbym nie komentować). |
Moje IP zaczyna się na 78, ale wszystkie zdjęcia ściągnęłam przed 16 i potem z ftp się nie łączyłam a o 19 nie było mnie w domu
|
Ostatni log z 19:02, IP 78.*.***.**
To nie musi być to IP. |
dobra, malo to to smieszne
proponuje: linki do wiekszosci zdjec sa pozyzej podane prze Nola ja swoje wstawie na wlasnego ftp tylko do odczytu filmy mi juz nie wejda :( osoby, ktorych zdjecia nie sa w linkach Nola, niech uploaduja raz jeszcze zdjecia do Melaga (jezeli nie sa w stanie zapewnic wlsanych ftp), jakos to potem wystawimy dowcipnis zostnie zidentyfikowany i ukarany |
Cytat:
|| tak to TY ....:taktak: |
lol, zaraz, to to wylogowanie przed chwila to bylo z powodu usuniecia wszystkiego?
o q. znajdz w logach kto poszlachtujem :ban: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:23. |