![]() |
Cytat:
|
Mnie jeszcze zostały 24 foty do zassania :)
|
A mi jeszcze z milion, właśnie się zabieram...
Może by tak skorzystać z tego rapitszarę ałto dołnlołader? :hmm: |
Wystawiłem ponownie swoje zdjęcia na FTP-ie.
|
Mam już wszystko:jupi:
|
Zassałem jeden filmik aby zobaczyć toto i jeśli cały zlot tak wyglądał jak na tym jednym filmiku (kto to jest ten nabzdyngolony z browarem w puszce w jednej i kuflem w drugiej ręce ?:szczerb:) to nic fajnego nie było. :P Tyle drogi aby się napić to wg mnie nieporozumienie i nuda :D Więc niech ktoś napisze, że impreza nie kręciła się dookoła kielicha bo to smutne by było:P
A ta nagrywarka do spalenia to powinien być prawdziwy "blurej" :D |
Ty Patrix to jakiś dziwny jesteś...
Nie wiesz, że spotkanie przy kufelku ze znajomymi, to bezcenne doświadczenie? Za wszystko inne możesz zapłacić kartą mastercard... |
O komputerach, nagrywarkach itp. możemy rozmawiać codziennie na forum (najlepiej z takimi smutasami jak Patrix :)) Na zlotach trzeba się napić i gadać o dupach! (Moja karta graficzna jest do dupy :))
|
Patrix, ty chyba stara dupa jesteś :sciana:
PS. ta nagrywarka to był prawdziwy blurej :spoko: a ta druga to był prawdziwy żubr-rej:spoko: |
spotkać się z ludźmi z netu - BEZCENNE
nawet jak maskę ma się później do wymiany :taktak: P.S. a ja myślałem, że to ja stara dupa jestem :sciana: ;) P.S.2 piwo to jedno, spotkanie to ta najważniejsza część |
W każdej szanującej się organizacji są spotkania biznesowe i integracyjne. Antonin jest miejscem do spotkań integracyjnych!!
Patrix, miałeś zastrzeżenia, że jeden z kolegów chodził z puszką i szklanką. Nie każdy lubi chłeptać browca "z blachy". Kolega kulturalnie polewał sobie do szklanki!! |
no właśnie, bardzo kulturalny :sciana:
|
....i giej,
jak Rycho z Terminatorem wymiękli, to prócz picia pisaliśmy jeszcze wierszyki || |
na papierze toaletowym?
|
:hmm: to w koncy byl zlot cdrinfo czy giejow:hmm:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:51. |