![]() |
:'(:'(:'(
|
jeszcze miesiac
z hakiem hak sie zmniejsza :D |
Zboki, gieje i pijaki!
Jestem po naradzie z Grzeniem, do piątku Grzeniu musi zarezerwować domki, abyśmy mieli "pierwszy rząd" - kto był na zlocie wie o co chodzi.
Proszę się konkretnie określić co do daty pobytu. No to ja zaczynam: 1 domek - Melag, Iwcia i Dzidek - 30.04 - 02.05 (dwie doby). DO ZLOTU: 22 DNI |
Grzeniu, Ty wiesz!
Czy można wziąć psa? |
Można.
Mam nadzieję, że nie kaukaza :> |
|
Ilość załączników: 1
Za rok, może dwa...
Przyjedziemy: on i ja...;) Załącznik 54537 Rasa: jedyny w swoim rodzaju. Wola przetrwania; jak pies, który płynął na krze. |
cholera, u mnie prawdopodobnie dupa, nie zlot:sciana:
może się jeszcze odwróci:( |
Zetoxa
Co Ty za herezje prawisz! Tak nie można! Basia, zmobilizuj się w tym roku! Poznasz kilku fajnych zboków! Wszystkie zboki po tym zlocie, Będą maile pisać do Cię! Łojezu jak mnie naszło :) |
Drazni sie.
|
nie, mój Yankeski krwiopijca robotę szykuje na majówkę ((
może się wymigam :sciana: |
W takie święto?
Przecież 1 maja yankesi wymyślili! Ja już tequilową koszulkę szykuję! |
Nie róbcie jaj.
Właśnie Popsiu się zaanonsował, że będą cały turnus - znaczy od piątku do poniedziałku :spoko: A Superrrmario od soboty do poniedziałku. Idę uaktualnić listę, 3 strony do tyłu. |
Walnij tą listę i całe info do pierwszego postu, bo jak ktoś będzie zainteresowany to w życiu tego nie znajdzie. Mi się już nie chce za tym grzebać. A co dopiero jakiejś świeżynce.
Zetoxa, 30 forsuję bramy zakładu i biorę Cię na zakładnika. Wytrzymam ciężki ostrzał artylerii i zabarykaduję się pod antoninem. Nie masz wyjścia... |
Przeniosłem, ale głupawo wyszło.
Rycho jutro będzie się czepiał :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |