![]() |
Już jednocyfrowo.
Pełna mobilizacja. Kto ma w gacie zrobić, niech zrobi teraz Bo później będzie za późno. :sciana: |
qrva mać, mam iść na l-4 :sciana:
|
mowilem, nie pal tyle :sciana:
|
No popatrz!
Jako królik zacząłeś myśleć :cojest: |
jak się znajdzie miejsce w Giejowni z czechojem i melagiem,
to spróbuję :sciana: |
Ano jest jeszcze jedno.
W giejodomku są cztery miejsca, żeby było do pary :szczerb: Mała niespodzianka. Jedno miejsce jest na pięterku :haha: |
U mnie bez zmian
Domek z wygodami na 2 doby. Jak dożyję to będę!! |
Ten ZLOT się nie odbędzie.
|
Złot - gromadzenie się ptaków w jednym miejscu, szczególnie przed odlotem do ciepłych krajów.
|
Cytat:
Cytat:
|
Antonin ***8211; wieś w gminie Przygodzice, powiecie ostrowskim, województwo wielkopolskie. Około 470 mieszkańców. Ośrodek wypoczynkowy z kąpieliskiem i domkami kempingowymi. Rezerwat przyrody Wydymacz.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Antonin...t_ostrowski%29 |
Wydymacz?
Ja myślałem, ze wydymacz to ten z tym pomidorem zbulwersowanym na łbie... Ten. Załącznik 54655 |
Cytat:
* pałac w Antoninie (na zdjęciu), * kościół Matki Boskiej Ostrobramskiej, projektu Johanna Häberlina (ucznia Karla Schinkla), wybudowany w latach 1835-1838 jako kaplica grobowa Radziwiłłów, w stylu neoromańskim, o we wnętrzu przyozdobiony, wspartymi na czterech marmurowych kolumnach, trzema łukami z białego marmuru, bogato ornamentowanymi dekoracją w stylu bizantyjskim, według tradycji sprowadzonymi z Włoch, o dwie późnogotyckie rzeźby św. Jana Chrzciciela i św. Jana Ewangelisty pochodzące z początku XVI wieku, o popiersie zmarłej w 1834 roku Elizy Radziwiłłówny, wykonane z gipsu. O Grzeniu ani słowa... :nieee: |
Cytat:
|
czas naprostować ciocię wiki :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:23. |