![]() |
Tydzień
|
Domki skorygowane :|
|
Raczej go nie będzie :(
|
Paprykarz?
|
Tak, pozostają pierwotne ustalenia.
9 dni |
czyli jednak nastepny weekned? :) ok
|
Domki podrożały, jeśli dobrze pamiętam - dwójka 65zł, czwórka 90zł + 5zł na dobę za parkowanie.
Zadzwonię koło 22 w sprawie "jeszcze czegoś" ;) 10 dni |
Dzień dobry na wieczór gieje.
Wykonałem telefon do Wiechy. Ceny, jak mi powiedziała, podobne jak w zeszłym roku, tzn domek dwuosobowy 80 zł/doba, a 4-osobowy (ten nr 7) - 110 zł/doba. Niestety ani ja, ani ona nie pamiętamy ile było w zeszłym roku (ale mam niejasne przeczucie, że się podniosła)...na końcu coś tam zabełkotała, że jeśli drożej, to nie więcej niż 5 zł na domku. Mam jeszcze zadzwonić później wieczorem, jak będzie w Antoninie i ostatecznie upewnić się co do cen i jeszcze czegoś. Teraz trzeba już jak najszybciej zadecydować ile domków brać, a ile odpuścić (z 6 zarezerwowanych). Na razie, póki co, cienko coś was widzę. Paru pewniaków i reszta cweli bez jaj. Kurde! PS Bartez z Ewą może nawiedzą nas, ale beznoclegowo. |
Panowie, nadszedł czas, gdzie trzeba się konkretnie deklarować.
Pewniacy: - Superrrmario + małżonka - domek 2os. - nimal + Ania - domek 2os. - czechoj + melag - domek 2 lub 3os. (w zależności ile osób się jeszcze zdeklaruje) - grzeniu + Ania - dojezdnie - Iwcia + Dzidek - dojezdnie - Aldona - dojezdnie Proszę o ostateczne deklaracje poniższych osobników: - ed hunter - Zetoxa - rycho - Agusia - Bartez - ewentualni pozostali chętni Jutro grzeniu sprawdzi ceny, powinny być podobne do zeszłorocznych. W środę rezerwujemy domki. :czytaj: |
11 dni
Będzie Iwcia - dojezdnie. |
Superrrmariowa :)
Mam nadzieję, że jeszcze jakieś Panie będą :) |
szanowna malzonka zadaje bardzo istotne pytanie - kto z przedstawicieli plci pieknej pojawi sie nianczyc nas, starych pijakow, w Antoninie?
|
Cytat:
12 dzionków |
czekamy
|
Cytat:
13 dni |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |