![]() |
Cytat:
|
Ale żebyś mi się nie wycofał,
bo o twojej obecności muszę jeszcze poinformować kobity w giejesie. Muszą się odpowiednio zaopatrzyć. |
To dopisz i mnie w jakimś kącie.
|
Ludzie!
Deklarować się. Czas ucieka. Termin zlotu 4-6 maja - po korekcie. Czas jechać do Wiechy zaklepać domki, bo będzie za późno i zostaną tylko te syfy w lesie. Kurde! |
ja bede duchem z wami , ale nie swietym.
|
ja będę na 99% :spoko:
|
Czas zagęszczać ruchy, na tę chwilę sytuacja wygląda następująco:
TERMIN 04.05 - 06.05 - indywidualnie można przedłużyć pobyt, zainteresowanych proszę o kontakt z Grzeniem. - Melag + Czechoj - domek 2 os. - Zetoxa + Pops(?) - domek 2 os. - Nimal + 1 - czekamy na deklarację - Superrrmario + 1 - czekamy na deklarację - Rycho - wielka niewiadoma, ale i tak będzie, zresztą jak co roku, bo kto by nam pilnował ogniska :D - Grzeniu - organizator, dojezdny. Proszę wszystkich chętnych o deklarację. Grzeniu - na tę chwilę rezerwuj 2-3 dwójki w pierwszym rzędzie. |
dupa, z Nowogardu wyjadę w dniu 31 marca 2012r. i BASTA!!!! Co za straszna miasto... zastanawiam się za co :hmm:
Cytat:
|
ba...
|
Cytat:
Przecież trzeci termin. |
Ile kosztuje wysłanie jednego Rycha i 15 piw na drogę kurierem, w pudle, bo trumna za ciężka?
|
A czy skrzynia przetrwa? :O
|
qrde, Czechoj się załamie :ysz:
|
I to przywieziesz i odwieziesz w obie strony :sciana:
|
I odwieziesz. :taktak:
|
Ty go przywieziesz :taktak:
|
nowogardzkie wróble ćwierkają że rycha ma nie być bo go nikt nie przywiezie :>
|
jak macany to przywieź k***a
|
A jakbym tak z ajfonem wpadl?
:szczerb: |
Tobie nikt nie pozwolił wyrażać swojego zdania.
Masz tu słonika i ciicho bydź :slonik: |
Tego zlotu nie będzie.
A ten w rudej czapce niech się wali. |
masz być, anorektyku jeden :>
|
byc sie postaram :)
|
Oczy-wiście.
|
melag pierwszy (nie)rząd dla nas :P
|
Cytat:
|
a czemu nie zahaczamy maja :ysz:
w kwietniu nie dam rady, ale w maju :spoko: mogę spać tradycyjnie z popsikiem w pierwszym rzędzie ofkors :spoko: |
Czechoj?
Ma być? Znowu? :'( |
Uderz w stół.... :)
Wczoraj właśnie rzuciłem hasło na PW do kilku zboków. Więc tak: - termin 27-29.04 z możliwością przedłużenia - deklaracje - domki w pierwszym rzędzie do 15.03, pozostałe domki do końca marca No to co, deklarujemy się! - Domek "dwójka" z Czechojem. |
Zlot 2012
...czyli zakładamy listę obecności,
Grzeniu jedzie odwiedzić Wiechę :sciana: łikend kwietniowo-majowy mamy za***iście długi w tym roku k***a można pić przez tydzień, ja sie piszę :spoko: meldować się pijaki. TERMIN ZLOTU 04-05-2012 DO 06-05-2012 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:27. |