![]() |
Ludzie!!!
Temat ucichł coś, a tu trzeba deklarować się. Na obecną chwilę widzę taki skład - pewniaków. 1. Superrrmiarie. 2. Bartezy. 3. Melag z Czechojem. 4. Ja oczywiście jak zwykle. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Co z resztą? Rcobex, Seku, Zetoxa, Jarson...no kto jeszcze? I ważna sprawa - jaki termin w końcu tego zlotu? Kalendarzowo weekend wypada 3-5 maja i tak wstępnie napisałem, ale to nie jest ostateczne przecież. Zetoxa widzę wolałby wcześniej, Seku też jakby czwartek pasuje. Trzeba to doprecyzować. |
racja :) nie jest tak źle z tymi drogami DK11 najgorsza nie jest w Majowy weekend będzie zakaz dla TIR więc aż tak dużego ruchu nie będzie.
tak patrze w kalendarz i 2 czwartek będzie dobry chciał bym przyjechać jednośladem więc liczę na dobra pogodę :-) |
W jedną stronę doskoczysz z Seku.
W drugą na pewno nie będziesz chciał :rotfl: |
Z domu mam jakieś 240km, niby nie tak źle. Tyle że po takich drogach jak, szkoda gadać. Chętnie poznał bym grono degustatorów dobrych trunków, zobaczymy jak będzie.
|
Cytat:
Antonin domki Jest tam widzę, cennik, ale nie wiem czy aktualny. Po wizycie u Wiechy zamelduję. |
jedziemy, jedziemy ||||
|
A gdzie to się odbędzie ?
|
Tylko i wyłącznie chęć bycia :)
|
Tak sobie zapytam, co jest wymagane aby się "wcisnąć" na taki zlot ? Jakaś minimalna ilość postów obowiązuje czy coś......może ewentualna znajomość osobista administratora ? Bilety jakieś są ?
|
Cytat:
|
Cytat:
w otwór drzwiowy naszego domku, mimo 12 promili we krwi :spoko: albo właśnie dzięki temu. |
Cytat:
Cytat:
|
gieje :P
|
Cytat:
|
Ech, znowu mnie nie będzie - za krótkie wolne, nie opłaca mi się jechać na jedną noc. Jeszcze żeby to było z 200 km bliżej :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |