![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Może być Łódź, może być stówka. Ja sie pisze i proszę to uznać za oficjalne zgłoszenie.
Jak ktoś jest ze Śląska to mogę zabrać (max. 4 osoby).
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
jak bede wiedzial kiedy (tydzien wczesniej) to pasuje mi 19 i 26
chetnie wpadne ale jestem wygodny tzn jak mam jechac do lodzi to prosze rowniez jakies namiary na hotel i wygodne spanie
|
|
|
#18 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
bo mamy w Łodzi Grand Hotel. nie wiem ile, gwiazdek, bo nigdy mi się nie chciało policzyć do końca, gdyż gdzieś w połowie się gubiłem
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Zlot podejscie trzecie decydujące !
a zainteresowanie jakos maleje zamias rosnac.
koszta raczej nie sa duze - weekend przy piecyku. czas - troche szybko ale jeszcze jest go duzo aby zaplanowac wyjazd odleglosc - no w tym widze problem ale da sie obejsc przy zgraniu forumowiczow, przeciez jest nas troche. ale dlaczego takie male zainteresowanie - nie rozumiem pzdrwm Nikita_Bennet
|
|
|
#20 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Jeśli chodzi o spanie to w zależności od ilości osób są różne opcje, jeśli dużo to mamy namiary na motel pod łodzią,. jeśli kilka to u mnie może spać kilka i może u mapsajma kilka osób.
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Re: Zlot podejscie trzecie decydujące !
Cytat:
ludzie! chcecie tego zjazdu czy nie chcecie?! |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Chcemy !!! :-D
A poważnie - trzeba dać nowy topic, w którym zainteresowani beda tylko potwierdzac gotowosc przyjazdu, bez innych watkow pobocznych. Krotko i zwiezle "jade" i nic poza tym. Mozna to nazwac lista obecnosci. Tylko jakby ktos sie juz wpisal to na mur-beton ! Ale do tego potrzebna jest DOKLADNA data. Co wy na to ?
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
ottto zdjecia i opis atrakcji
)) - ale najwazniejsze - dokłądny termin potrzebuje niestety jestem uzalezniony od osób drugich i wtedy bede wiedział co z tym zrobić
|
|
|
#25 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
starczy czysty hotelik z pokojem i wlasnym wc i prysznicem
|
|
|
|
#26 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
ale od czego taxi /or centrum bo ibis? /czy jakos tak to tani jest inaczej/ ja niestety jestem teraz nieczasowy więć NAJPRAWDOPODOBNIEJ niebedę mógł poładować gazu z wami w Łodzi choć moze jeszcze się coś zmieni a co do liczby uczesnikow to trudno duży skłąd zebrać / z 200 aktywnych userów na grupce b3d na zlot dotarło jakieś 16 osób mimo iż był w last wakacyjny weekend a wszystk obyło duuużo wcześniej określone-> problemem była odleglość / więc na to 50 a nawet 40 nie liczył bym ps jak wyjdzie / a mnie niebedzie /to zapodajcie jakieś fotki
|
|
|
|
|
#27 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Jeżeli chodzi o małe zainteresowanie zlotem, to może wiekszość forumowiczów z małym stażem boi się lub "kryguje" na samą myśl spotkania z wyjadaczami lub obawia komentarzy w stylu "gdzie się pchasz szczeniaku" lub "nie pchaj się pomiędzy wódę, a zagryzkę"
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
taxi nie bedzie mi potrzebne jestem uzalezniony od swojego auta a ze nie pije to nie ma problemu
|
|
![]() |
|
|