![]() |
Cytat:
|
ale mowie serio...
Mi bez znaczenia, czy jade 100 czy 400KM, byle wygodnie i bez przesiadek, i zeby nie bylo potem problemu z powrotem ma "hura" bo do pracy trzeba. |
Cytat:
|
Cytat:
Pociąg ma jedną zaletę. Jak suszy to można z szyb ten opar zlizywać.:) |
Cytat:
nie jeździłem kilka lat pociągami, ale zawsze można było zakupić miejscowy browar na stacji - od chłopaczków z plecakami, którym jak nie udało się wskoczyć do pociągu to przez okna z peronu, lub nawet z torów przez drzwi przy ruszającym pociągu potrafili sprzedać. :taktak: :spoko: gdzieś opisywałem najgorszą podróż jak jechaliśmy w wagonie pocztowym i nas kacosuszenie dopadło a mnie duże bo komisyjny ruski zdałem i nie było nic do picia prócz wódki :| |
Cytat:
A ja pamiętam takie czasy. Biletu brak. Tłok. I te szyby... Gdynia-Szczecin opóźniony 460 minut (z Olsztyna-sierpień) |
odnosnie jazdy ..... koleja
Szczecin - Warszawa w 5 dni (wagon (Wojsko Polskie) zapiety po sklad towarowy ) to byly czasy ...................... |
Cytat:
nie znalazłem bezpośredniego lotu z Krakowa :nie: tylko są z przesiadką w Warszawie :taktak: |
spoko, znajomy ma samolot i czasem lata w tamte rejony to nas podrzuci... podwiezie ? podleci :hmm: przeleci ??? nie to na pewno nie... jednak wol***281; poci***261;g :idea:
|
Cytat:
Z dwojga złego to chyba bym wolał autem pojechać, zwłaszcza że kilku krakusów może by się zabrało to i koszt byłby niski , ale tu Rycho powinien zdradzić jak jechał do Krakowa i z powrotem. |
drog***281; w tamt***261; stron***281; mam ju***380; na kilka sposob***243;w przetestowan***261;, od kiedy otwarli autobana na wroc***322;aw, to najlepiej jest w***322;a***347;nie przez wroc***322;aw, szybciutko, bez kr***261;***380;enia po ***347;l***261;sku i tylko pierwsze 50 p***322;atne.
|
Cytat:
Zwłaszcza Wrocław o ósmej rano i Katowice kolo południa (kto im pobudował te markety w jednym miejscu?) O Gliwicach nie wspomnę, bo to by było już nudne. |
Cytat:
(chyba, że korki będą, to wtedy liczcie koło 3) ;) |
Cytat:
A jeszcze ci zaspani kierowcy. A ja zapomniałem skorzystać z toalety na ostatniej stacji benzynowej przed Wrocławiem. Znasz ten ból? |
Cytat:
Troche za wczesnie pojechales ... No chyba ze teraz tylko testowales trase Szczecin-Warszawa przez Wroclaw i Katowice. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:16. |