![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Magda Sakowska Ci co***347; m***243;wi? |
Czy Ty mnie nie obrażasz ? :hmm:
Kuna, napewno mnie obrażasz :idea: Ja i Ojciec Dyrektor :haha: |
Cytat:
BEFORE: http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/albums/...l_IMG_5485.JPG AFTER: http://dziadostwo.blox.pl/resource/Rydzyk_2.jpg |
Wuj to wuj ! Ojciec to ka***380;dy mo***380;e by***263;... Wuj Rycho brzmi dumnie.
A Dzie***324; Pabiedy jest i trzeba uczci***263; hedonistyczn***261; postaw***261; New Romantic i alkoholem oraz my***347;leniem o sanitariuszkach ! |
Cytat:
Nie wa***380;ne kto z kim, aby ojciec by***322;. |
Cytat:
|
Cytat:
szykuje się grubsza afera :fiu: |
W co mnie wrabiacie :hmm:
|
przynajmniej:taktak: moze nawet i wiecej:D
a wystarczylo napisac pomogl:haha: |
Cytat:
|
tr***243;jk***261;cik? :O
|
Cytat:
|
Tudory zawsze chlały bimber, więc nic dziwnego:taktak:
|
Cytat:
Czy Ty nie za dosłownie wziąłeś nasz rady do serca? |
Bara bara, riki tiki,...i adoptowali Murzynka, kt***243;rego upiek***322;a Miss Grzeniowa !
Ed, ***347;wi***281;tuj Dzie***324; Pabiedy ! Jeszcze nie pi***322;e***347; bimbru w odpowiednim miejscu ! |
pytanie jako ONI TO ZROBILI? :hmm:
|
Cytat:
|
ja chyba nie gratulowałem to... GRATULACJE!!! :smoczek:
|
Cytat:
Czy ona rowniez pogratuluje @malejczarnej i @melagowi ?? |
Ja mam chyba wi***281;ksze...Zreszt***261; pewnie je znasz jak czytasz forum. Zdarowo Tankista !
|
Cytat:
i niech się cieszy że taką kobitę ma która pozwala na narzekanie dla narzekania :taktak: Jak by nie narzekał to pewnie chory by był , ja mam to samo ;) Generalnie jest Gucio ! I cieszmy się że Rycho innych problemów nie ma :taktak: Ja mam, ale niedługo z nich wyjdę :D |
Ela jest wspania***322;***261; kobiet***261;. Rycho niepotrzebnie narzeka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
te cygara to naprawde okazjonalny wybryk z uwagi na niecodzienne okolicznosci przyrody :) zreszta po cygarze da sie biec, po papierosie faktycznie sie nie dawalo || |
Cytat:
Zapominasz o Eli, Też piła karmi. |
Cytat:
|
No tak... Ciebie pozna***322;em po piwie Karmi ;)
|
Cytat:
Pi***281;kny, czarna kurtka, okulary przeciws***322;oneczne, lustrzanka. |
GZipa rozpakowuje WinRAR, chyba TotalCmd tez, wiec raczej kazdy da rade?
|
7zip sobie z .gz poradzi. :)
|
pewnie sobie damy :>
|
Cytat:
|
Ok, będą spakowane wg albumów. Poradzicie sobie z rozszerzeniem .gz? :) Bo nie wiem, czy mam zipa na serwerze i nie wiem, czy ten unixowy jest taki sam, jak windowsowy :)
|
Cytat:
Część zdjęć już mam. |
No nie, bieganie i cygara? Zmniejszasz pojemno***347;***263; p***322;uc - wiem po sobie, jak zdarzy***322;o mi si***281; raz podbiec kilka metr***243;w... ;)
Edit: @Melag - :spoko: :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 40094 |
Reetou - ten z cygarem, spodnie moro, to wlasnie ja :) w krotkich spodenkach chodzil Pops
|
A by***322;a gdzie***347; szersza prezentacja Zlotowicz***243;w? Takie huishu? :D
Bo Rycha to poznaj***281; po fajkach, Eda po brodzie, Ag***281; po p***322;ci, a Nimala po kr***243;tkich spodenkach ;) - chocia***380; mia***322;em problem, jak zobaczy***322;em zdj***281;cie z cygarem, ale dla innych brakuje mi atrybut***243;w... |
moze paczki wedlug albumow? bylo by sensownie - nie trzeba pobierac pojedynczo (szybszy transfer) ani pobierac tego, co juz sie ma :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Agusia, znajd***378; laba gdzie od razu przy wywo***322;aniu + odbitki skanuj***261; gratis i nagrywaj***261; na p***322;yt***281; :taktak:
|
Cytat:
|
Apeluj***281; o kolejne linki do ***347;ci***261;gni***281;cia zdj***281;***263;
Postaram si***281; wrzuci***263; wkr***243;tce moje, ale na razie nie mia***322;am czasu zanie***347;***263; ich do wywo***322;ania, skaner u rodzic***243;w, moze do pi***261;tku si***281; uda za***322;atwi***263; :D |
to dawajcie na Copperminda
albo w jakiskolwiek sposob przeslijcie mi (ftp, ed2k, jakis hosting jak macie to jeszcze fajniej...) i wstawie |
i tak wszystkie sa do bani :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zdjecia Rycha wepchniete
jezeli dobrze pamietam aparaty, to jeszcze: Grzeniu Jabba Agusia :) |
Cytat:
|
i Concorde o ktorym Ci opowiadalem i Prktica ktora mam maja po 3MPix sprzetowo oczywiscie
edit: UPLOAD CALOSCI ZAKONCZONY czy wepchnac tez pikczery Rycha? prosze autora o zgode :) |
Trzeba si***281; zastanowi***263; czy tak***261; czy t***261; jeszcze ta***324;sz***261; Concorde. Zrobi***322;bym fotk***281; Mojej Najlepszej Kole***380;ance (Wiadomo Komu...). Znienacka. Dzieki Nimal.
A te zdj***281;cia to jak komunia. Aga rozdaje. ***346;wietnie. A jaka to rozdzielczo***347;***263; ? |
zdjecia z glupka juz wepchniete (praktica dpix3200)
te z aparatu wlasnie ida (minolta z3) http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10006 Jabba dopytywales sie o jakosc z tej zabaweczki, wiec mozesz sam zobaczyc btw jest teraz ta zabawka w Macro w promocji za niecale 200pln z opisu tylko wynika, ze wyjeli pokrowiec w niemczech 50***8364; z pokrowcem kosztuje |
ja r***243;wnie***380; gratuluj***281; @malejczarnej i @melagowi ! :spoko:
|
Panie, Panowie :uklon:
|
Cytat:
Gratulacje! |
Cytat:
|
gratuluje:) moje bedzie troche starsze:)
|
Cytat:
|
Wszytskim Wam bardzo dziękuję za gratulacje.
@Grzeniowa Nie będziemy nic kopać, będziemy wypalać :haha: Nad łóżeczkiem będzie "dyndać" jakaś nagrywarka :rotfl: zamiast grzechotki, jak wiadomo LG bardzo dobrze sprawuje się w ekstremalnych warunkach (testy prowadzono w Antoninie w 2006r). |
Melag, gratulacje!!! Bedziesz mial z kim w pilke kopac, hi hi hi
|
fakt, chcielem nawet nagrodzic orderem... :P
|
bo z wi***281;kszym do***347;wiadczeniem... ||
|
Cytat:
|
technologia stworzona "rencami ;) i nie tylko" melaga i iwci :D
|
oj Pawel, wiesz ze u mnie na klawiaturze klawisze zyja wlasnym zyciem :P
|
Cytat:
Iwcia - tez mi sie cos o uszy obilo ale dzitek ?? To chyba jakas nowa technologia || |
Cytat:
Cytat:
|
GRATULACJE DLA MELAGA, DZITKA I IWCI
|
Cytat:
to więcej niż np piast mocny! :D |
Cytat:
Infractions po ***322;acinie. 10% na prze***380;ycie. |
Cytat:
@rycho, co tak zbladles? |
Cytat:
Ciesz sie ciesz! Do pierwszej wywiadówki. :D |
Cytat:
Cytat:
:haha: |
Cytat:
|
Surowca na krwaw***261; Mary nie zabraknie :D
Na przegrych***281; te***380;. Nie martw si***281;. Syn to zawsze jest syn, tatusiowe oczko w g***322;owie :) |
Zawsze moga byc jeszcze 2 dzidki...
Albo n dzidkow :fiu: |
Cytat:
Słuchaj, wiesz że drzwi naszego domu stoją dla Ciebie (i dla innych, inni wiedzą kto) otworem, więc musimy się zgadać i łubudu :D |
Cytat:
Chociaż my z Andzią czuli, że to będzie dzidek :taktak: Cóż, mówi się trudno i pije się dalej :D PS Chyba nie myślisz, że będziemy czekać do następnego zlotu? Wyprostujemy cię znacznie wcześniej :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a ta fota na kt***243;rej tachasz krat***281; piw to dla "bab" oczywi***347;cie! :szczerb: |
Cytat:
:D |
Ro***347;nie nam nowy zlotowicz :haha:
Gratuluj***281; ! |
Iwcia wróciła od lekarza, będzie Dzidek !
Dostałem nową, lepiej płatną pracę ! Cóż za dzień ! :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj Jabba przecie nic przeciw nie mam:)
A tak swoja droga taki MOD mogl by wniesc swierzy powiew w penwe dzialy tego forum:D |
Cytat:
|
Dajcie mu MODA - tylko nie na tym forum :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No może pawelblu dawał do wiwatu i jeszcze spożywał takie biały placki. Właściwie całymi dniami nic nie piliśmy, bo trzeba było mieć trzeźwe oko na wieczorne strzelanie. :szczerb: |
i co kochani jak na tym Waszym zlocie?
Na moim dawno nie mia***322;em takiego kaca-warszawiacy s***261; niebezpieczni polewaj***261; p***243;***322; pokala w***243;dki "na raz" :| |
po wysypaniu si***281; VD na ko***324;cu procesu film nie dzia***322;a***322;, zosta***322; naprawiony na szybko no i niestety nie chodzi najlepiej :( ale czas si***281; liczy***322; ;)
|
zosta***322;em zniewolony.... cokolwiek powiem mo***380;e zosta***263; wykorzystane przeciwko mnie :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:59. |