![]() |
bo z wi***281;kszym do***347;wiadczeniem... ||
|
fakt, chcielem nawet nagrodzic orderem... :P
|
Melag, gratulacje!!! Bedziesz mial z kim w pilke kopac, hi hi hi
|
Wszytskim Wam bardzo dziękuję za gratulacje.
@Grzeniowa Nie będziemy nic kopać, będziemy wypalać :haha: Nad łóżeczkiem będzie "dyndać" jakaś nagrywarka :rotfl: zamiast grzechotki, jak wiadomo LG bardzo dobrze sprawuje się w ekstremalnych warunkach (testy prowadzono w Antoninie w 2006r). |
Cytat:
|
gratuluje:) moje bedzie troche starsze:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Gratulacje! |
Panie, Panowie :uklon:
|
ja r***243;wnie***380; gratuluj***281; @malejczarnej i @melagowi ! :spoko:
|
zdjecia z glupka juz wepchniete (praktica dpix3200)
te z aparatu wlasnie ida (minolta z3) http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10006 Jabba dopytywales sie o jakosc z tej zabaweczki, wiec mozesz sam zobaczyc btw jest teraz ta zabawka w Macro w promocji za niecale 200pln z opisu tylko wynika, ze wyjeli pokrowiec w niemczech 50***8364; z pokrowcem kosztuje |
Trzeba si***281; zastanowi***263; czy tak***261; czy t***261; jeszcze ta***324;sz***261; Concorde. Zrobi***322;bym fotk***281; Mojej Najlepszej Kole***380;ance (Wiadomo Komu...). Znienacka. Dzieki Nimal.
A te zdj***281;cia to jak komunia. Aga rozdaje. ***346;wietnie. A jaka to rozdzielczo***347;***263; ? |
i Concorde o ktorym Ci opowiadalem i Prktica ktora mam maja po 3MPix sprzetowo oczywiscie
edit: UPLOAD CALOSCI ZAKONCZONY czy wepchnac tez pikczery Rycha? prosze autora o zgode :) |
Cytat:
|
zdjecia Rycha wepchniete
jezeli dobrze pamietam aparaty, to jeszcze: Grzeniu Jabba Agusia :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:29. |