![]() |
chcecie pod wielkopolskim niebem pi***263; bimber z kaktusa? :O
|
Cytat:
|| |
a po drodze swieta, zeby czas szybciej zlecial i szybki skok do niemiec, zeby bylo co popijac w Antoninie ||
|
Do zlotu pozostało :
28 dni :) |
Ja deklaruje 1.05-03.05, czyli 2. noce.
30. kwie moze jeszcze jakies zajecia beda. |
Cytat:
Rzecz jasna. Naturalnie, że to o ten Antonin chodzi :) Będzie jakieś 14km od Ostrowa Wlkp. w kierunku na Katowice. @Jabba - zaraz cos ci skrobnę :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzi***281;ki :D
|
Cytat:
Sam Antonin chyba znajdziesz. To malutka wiocha, ale na mapach jest. No więc w samym Antoninie, nad jeziorem (a raczej stawem) widocznym z drogi, jest knajpa "LIDO" - też ją widać i każdy ci ją wskaże w razie czego. Przy knajpie jest głęboka zatoka z parkingiem, przeważnie jest miejsce. Otóż za tą knajpką z tyłu, w podwórzu, jest recepcja tego ośrodka z naszymi domkami. Wystarczy wejść i spytać o wesołe towarzystwo z domków 4-8. Nie ma leszcza, żebyś nas nie znalazła :) PS Numer kom podam ci na pw, plus jakieś ewentualne szczegóły :) Poprowadzimy cię za rączkę, spoko :D |
grzeniu, zdaje się Ty wynajmowałeś domki ? Ponawiam pytanie o adres
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=242 |
Ale wymagania :hmm:
B***281;dziesz musia***322; si***281; rozejrze***263; po.....mo***380;e pla***380;y, mo***380;e og***243;lnie innych domkach czy polu namiotowym. Zawsze gdzie***347; jest co***347; do wyhaczenia :D Tylko trzeba wg swojej w***281;dki :) |
Cytat:
|
to te***380; Princesy a do tego jak***380;e fachowe :> zreszt***261; lasy antoni***324;skie s***322;yn***261; z autochtonicznych "ssak***243;w le***347;nych"
|
Cytat:
Ja chcę prawdziwe Princesy a nie K.....Co Wy, nie znacie mnie ? :haha: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |