![]() |
Cytat:
|
Brzuszki!!! dlaczego nikt mnie nie uprzedził, że robicie zdjęcia?! uczesałbym się chociaż...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mojenez, nie obrabiałeś przypadkiem tych zdjęć? przecież ja tak NIE WYGLĄDAM!!! Bas podobno też nie! domagam się satysfakcji. Bas też się domaga. chyba... |
Czy te 6 zdjęć to już wszystkie ?
|
dobra teraz wszystko u mnie gra
nie wiem dlaczego wczesniej nie ale czy to wszystkie zdjęcia bo cos mi sie wydaje że nie:D |
no w koncu spokojnie obejrzalem zdjecia..w ...powiekszeniu
Bas i mapsajm- powinniscie byc tylko Majsterkami zlotowymi i sucesywnie w miare rozwoju awansowac. Ale jedno jest dla mnie bezsprzeczne - pierwsza DAMA tego Forum powinna byc JUSTYNA i prosze by brzuszek ( meski) zmienil stopien na pierwsza dama forum and Brzuszek:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:) gdybym napisal, ze wszystko mi sie podoba to: -po pierwsze - byloby to bardzo dwuznaczne -po drugie podpadaloby to po $12 regulaminu - jesli dobrze pamietam a chodzilo mi o cos zupelnie innego: maly zlocik - majsterek bedzie wiekszy zlocik - starszy majsterek itd., itd, az do supermajstra zlotowego a buzke masz rzeczywiscie calkiem, calkiem, o qrde znowu $12, ale niech to dziewczyny oceniaja |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |