![]() |
hm... dzis po raz pierwszy mialem ochote wjechac celowo w czlowieka samochodem - byl to ***** taksowkarz ktory zatrzymal samochod na srodku ulicy, otworzyl drzwi, oparl sie o maske i zapalil papierosa - zupelnie jakby sk.. je.. nie wiedzial ze zablokowal wlasnie w pojedynke jeden z najwazniejszych skrotow w wawie...
smierdzace lenie... nieroby, oszusci - boja sie podatkow, boja sie uczciwosci - z opwiadan wiem ze ponad 20% kursow to kursy naciagniete - trasa na okolo, oplaty za postoj, za czas, za powrot, za dojazd - same oplaty ktorych prozno szukac w taryfikatorze... dzis o 11.30 przez centrum wawy nie dalo sie prawie przejechac... |
Bo widzisz jesli to wprowadza, to bedzie podatek vat +22%, czyli uslugi te nie dosc ze sa drogie beda jeszcze drozsze, lub tez taksiarze beda musieli obnizyc koszty tak zeby bylo tak jak jest.
|
Złotówy !!!
Hm - przed chwila ogladalem jakis kurier warszawski i mowili ze taksiarze protestowali dzisiaj do 17.00 i zapowiadaja kontynuowanie protestu na jutro. Chcialbym poznac wasze opinie na temat tego co te zlotowy robia. Mnie to strasznie wkurza !!!! Codziennie jade przez 3/4 Warszawy na wydzial i jak mi taksiarze robia protest to mam spory problem. Poza tym z moich obserwacji wynika ze 80% protestujacych to piep**** MPT, ktore ma jedna z najwyzszych stawek w Wawie - 2 zl./km. Poza tym Minist. Fin. refunduje ponad 70% ceny kasy fiskalnej, wiec wynika z tego ze oni sie po prostu boja uczciwosci a nie ceny jaka musieliby zaplacic za kase fiskalna.
Ja bym wszystkim protestujacym poodbieral licencje i tyle. TAKSIARZE SA TAK BEZCZELNI JAK TPSA I PROGRAM USTERKA !!!! :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |