![]() |
Właśnie zależy od typu pisma odręcznego. Graffiti2, Jot czy inne takie duperele do niczego sie nie nadają. Tylko pierwsza wersja, w której każdy znak pisze się jednym pociągnięciem rysika jest OK. Zauważ na przykład jak uproszczona są litery K, A czy T.
W nowszych rzekomo lepszych systemach trzeba pisać tak jak na kartce i w praktyce - do kitu to wychodzi... Czekam na wypowiedź mgita bo być moze zamówie tego gsmarta dziś ;) |
Cytat:
Wprawdzie jest to kwesta gustu, a może i złych doświadczeń z P320 (kumpel ma HTC Diamont i se chwali) ale tylko nokia mnie nie wnerwiała.... |
No zobaczymy jak z gsmartem bedzie... na razie nie widziałem na gsmarta negatywnych opinii. Co do Asusa to ma 200Mhz OMAP. Słyszałem troche narzekań na asusy więc się od nich trzymam z dala.
Gsmart ma szybiego PXA270@520 Mhz - może nie najszybszy na rynku ale tez nie ma czego sie wstydzić. Pewnie małe OC też by sie dało zrobić, chociaż po co. Prędzej zrobie DC na ~300Mhz. Raczej bym sie martwił 64MB ramu, ale 1500 na telefon to ja nie dam. Tylko komputronik leci sobie w kulki - byłem wczoraj w salonie i powiedzieli mi ze juz nie bedzie sprzedawany. A dziś widze "przewidywany termin dostawy". To w końcu będzie czy nie? Na allegro po doliczeniu przesyłki wyjdzie prawie 100zł drożej to mi sie nie uśmiecha. |
Mam duze problemy z przejściem do firmy ORANGE. Ludzie nie przechodzcie do tej smieszneh firmy! Czy warto przychodzic do firmy Orange? Nie! Naprawde nie warto tego robic. Od stycznia przyeniosłem swój numer do Orange i teraz mam same klopoty z przenoszeniem numeruy. Przez jeden tydzien ludzie nie mogli się do mnie dodzwonic. Jeden tydzien bylo dobrze teraz mam ten sam problem z frima Orange. Moi klienci po prostu nie mogą się do mnie dodzwonić. Absolutnie odradzam Wszystkim przenoszenie numerów do Orange. Same problemy!
|
To masz problem do wyjaśnienia z ORANGE. Widocznie coś nie halo.
Mam numer w orange od kilku lat i jakoś działa cały czas, wielu innym również. Nie pisz identycznych, prawie, postów pod sobą. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |