![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.11.2004
![]() |
Zmiana oprogramowania w radiu samochodowym!!
Witam, mam nastepujacy problem - mam radio pioneer deh-p7600mp przywieziony z USA. Radio to niestety nie spelnia europejskich standardow, jezeli chodzi o czestotliwosci radiowe - czestotliwosci te, sa tylko nieparzyste, tzn. jesli stacja radiowa jest na czestotliwosci 92.0 , 92.2 to nie mam mozliwosci jej ustawienia; sa tam tylko czest. 92.1 , 92.3 itd.
Oprocz tego mam problem z odtwarzaniem MP3 - nie wiem czy w usa jest inny standard MP3 ale nigdy o tym nie slyszalem (mp3 pro nie wchodzi w gre gdyz mp3jki z plyty na ktorej sprawdzalem to radio dawaly sie odtwarzac na innym radiu ze standardem europejskim) Jedyne co mi pozostaje w tej sytuacji to zmienic oprogramowanie w radiu - czy jest to mozliwe, a jezeli tak to jak!? Tu naprawde potrzebuje opinii fachowca... \ Jesli nikt nie jest mi w stanie na to pytanie odpowiedziec, to moze ktos zna jakies specjalistyczne forum dot. tych wlasnie zagadnien. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
mp3 to mp3, nie ma tu zabardzo pola manewru... jedyne co to sprubuj ustawic inny encoder w koncu musi to byc jakis.
Co do czestotliwosi, to moze da sie to zrobic mechanicznie - tak jak sie zmienia zakresy w zwyklych odpiornikach - tylko przypuszczenie "niefachowca" ![]() Zreszta... na elektroda.pl dostaniesz wiecej cennych rad
![]() |
#3 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Szukałbym odpowiedzi na http://www.elektroda.pl/rtvforum/index.php
http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...a+pioneer+7600 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|