![]() |
Cytat:
Ja tam jestem w stanie się obejść bez YT czy facebook'a czy nawet poczty od Google - europa sobie poradzi bez nich k***a Co do wolności słowa - jaką ty widzisz wolność słowa - jedno wielkie zakłamanie i szum informacyjny. Każda informacja stronnicza i dostosowana do obozu politycznego - prosty przykład TVN i TVP |
To jezt tylko po to by pod przykrywką walki z piractwem wyniszczyc wolność słowa. Czy ktoś kiedyś słyszał wersje zamknietego w areszcie albo skazanego?
|
Jak zabraknie jutubka i ulubieniu youtuberzy znikną to małolaty w Europie zrobią trzecią wojnę światową. Nie mówiąc już o osobach które zarabiają gruby hajs z youtube.
Jedną decyzją zrobili gruby burdel w sieci. Brawo, leśne dziadki. |
Cytat:
|
Brawo, po raz kolejny UE pokazało że powinno się nazywać ZSRE.
Olali 200 000 ludzi na ulicach w całej Europie i blisko 6 000 000 podpisujących petycje. Mam nadzieje że ludzie prędko się obudzą i dojdzie do masowych protestów. |
Cytat:
|
Dzisiaj finalne głosowanie. Jak przegłosują to :papa:
|
To wszystko szambo. Było, jest i bedzie. Nic się nie zmieni na lepsze. Tyle że społeczeństwo nie jest edukowane albo co chwile ma organizowane igrzyska, byle tylko mieć temat na podpałkę. A masa jak się nie cieszy, to przynajmniej nie patrzy tam gdzie powinna. Żeby ktos był bogaty, ktoś musi być biedny. Prawo nie jest tworzone na tych co je tworzą a tych co mają na wszystko narobić. Internet w obecnej formie jest niebezpiecznym medium wiec jeśli zagraża władzy to i paragraf się znajdzie.
|
A kto ich tam wie,co komuchy chcą :)
|
Nie chcą Unii, czy nie chcą takiej Unii?
|
Już chyba po ptokach https://www.forbes.pl/prawo-i-podatk...kument/whz58sc
|
Możesz nie głosować na unie głosując na tych, co nie chcą unii.
Paczpan, niedawno jeden mnie pytał gdzie i w czym hamerykony archiwizują interenet. A w takim wiaderku zmieści się naprawdę dużo :taktak: |
Cytat:
Swoja drogą to zacznę do wiader internet łapać ;P |
Mamy ostatnią szansę żeby to powstrzymać - ostatnie głosowanie już niedługo!
23 marca odbędą się protesty w Polsce i paru innych miastach europejskich. Jeśli komuś zależy na sprawie niech rozsiewa tą informację gdzie się da, ta dyrektywa robiona przez lobbystów i leśnych dziadków może spowodować m.in. upadek forum czego chyba nie chcemy :P Tutaj link do wszystkich wydarzeń, znajdzcie swoje miasto i przyjdźcie, jeśli Wam zależy na wolności internetu :spoko: https://www.facebook.com/pg/StopACTA...=page_internal |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |